Skip to content
Brand

PUMA komt met kortingscode op Singles day

8 november 2021 16:22
PUMA komt met kortingscode op Singles day

Op 11 november is het Singles day. PUMA komt met kortingscode en profiteren alle singles onder ons van hoge kortingen. Met kortingscode SINGLE22 profiteer je van 22% korting op jouw volgende aankoop. Daarnaast krijg je op geselecteerde stijlen ook nog is 11% extra korting. De code loopt van 11 november tot 14 november 2021.

PUMA Singles day

Op 11 november worden alle Singles in het zonnetje gezet. Singles day, ookwel vrijgezellen dag, komt uit China. Hier heet de feestdag ‘Guanggun Jie’ en is voornamelijk populair onder de Chinese jongeren. De dag viert de vrijgezellen jongeren en dit komt gepaard met hoge kortingen. Zo ook bij PUMA.

Een week lang kun je bij PUMA profiteren van 22% korting. De kortingscode is toe te passen op een hoop items. Uitzonderingen hierin zijn verschillende samenwerkingen, voetbal gerelateerde items en klassieke modellen als de PUMA Suede. Om je een beetje op weg te helpen, hebben we een aantal picks voor je geselecteerd.

Op de dagen 11 tot 14 november profiteer je van 11% extra korting bovenop de 22%. Deze deal geldt voor selected styles. Met de ‘Singles Day Secret’ profiteer je van 33% korting op bestsellers. Hiervoor gebruik je dezelfde code SINGLE22.

Cali Star sneakers dames

Het eerste item uit onze picks, is het Cali Star paartje. Dit model heeft een retro look en bestaat uit wit leer. De lichtroze details op het paartje geven de sneaker een speelse look. Het silhouet maakte zijn debuut in de jaren ’80 en is sindsdien een geliefd paartje.

Cali Star PUMA
Cali Star PUMA €90 €59,95
Cali Star PUMA

CA Pro Classic heren

Dit zwarte classic paartje is een must voor iedere schoenenkast. De CA Pro Classic combineert de kleuren zwart en wit en heeft verschillende gouden details op het bovenwerk. Zo kleurt het PUMA logo op het middenpaneel en op de hiel goud. De sneaker is in vier verschillende colorways te verkrijgen en valt ook onder de kortingscode SINGLE22.

CA Pro Classic PUMA
CA Pro Classic heren sneaker €90 €70,20
CA Pro Classic PUMA

Essentials Logo cropped shirt

Dit vrolijke cropped shirt kan zowel gedragen worden tijdens een work-out, als in het dagelijkse leven. Op de borst is het PUMA logo gedrukt. Dit item is in vijf verschillende kleuren te verkrijgen.

PUMA Essentials Logo shirt
Essentials Logo shirt €20 €15,60

Classics ‘boxy’ T-shirt

Dit basic shirt heeft een minimalistisch design en heeft het PUMA logo op de borst gedrukt. Het shirt heeft een geribbelde ronde hals en is gemaakt met katoen van het Better Cotton Initiative. Dit katoen is duurzamer en ondersteunt de katoenteelt. Het item is in zeven verschillende kleuren te verkrijgen en valt onder de Singles day korting.

PUMA Classics Box T-shirt
PUMA Classics Boxy shirt €30 €23,40
PUMA Classics Box T-shirt

Sherpa jack dames

Dit warme Sherpa jack is perfect voor de komende winterdagen. Het jack heeft twee zakken die ontworpen zijn om je handen warm te houden. Op de borst staat het PUMA logo gedrukt en het jack heeft een rits. Het CLSX Sherpa vest is ook in het zwart te verkrijgen.

CLSX Sherpa vest PUMA
CLSX Sherpa vest €85 €66,30
CLSX Sherpa vest PUMA

Essentials hoodie heren

Dit classic hoodie combineert de kleuren zwart en wit. Op de borst is het PUMA logo gedrukt en de hoodie heeft een capuchon. De trui heeft een lange fit en komt ook in het wit.

PUMA Essentials hoodie heren
PUMA Essentials hoodie €50 €35
PUMA Essentials hoodie heren

PUMA Oslo Maya sneakers

De PUMA Oslo Maya is een opvallende sneaker. Het model is vernoemd naar de Olympische Spelen in Oslo in 1952. Het silhouet heeft een plateauzool en heeft gouden details op het bovenwerk. De sneaker is met zijn leren bovenwerk erg geschikt voor de winter.

PUMA Oslo Maya
PUMA Oslo Maya €100 €59,95
PUMA Oslo Maya

City Rider sneaker heren

De City Rider heeft een opvallend design. Het model bestaat uit de materialen mesh en suède en combineert verschillende kleuren. De IMEVA tussenzool maakt het een erg comfortabele sneaker. De kleuren oranje en blauw contrasteren mooi met de zarte upper en geeft het een speelse look.

PUMA City Rider
PUMA City Rider €90 €54,95
PUMA City Rider

CLSX Cargo joggingbroek dames

Deze Cargo joggingbroek voor de dames is een comfortabele broek geschikt voor work-outs en dagelijks gebruik. De broek komt in een roze kleur en heeft het PUMA logo op de zij gedrukt. Op beide heupen is een sluitbare zak gezet. Ook dit item is met de kortingscode SINGLE22 af te rekenen.

CLSX Cargo broek dames
CLSX Cargo broek dames
CLSX Cargo broek dames

Iconic MCS trainingsbroek heren

Het laatste item uit onze picks, is de Iconic MCS trainingsbroek voor de heren. Het item combineert de kleuren zwart en wit en heeft het PUMA logo op de heup gestikt. Op de broekspijpen zijn strepen te vinden wat het een bijzonder design geeft. De broek is in vier kleuren te verkrijgen.

Iconic MCS Trainingsbroek heren
PUMA Iconic MCS Trainingsbroek heren €60 €46,8

Dit zijn een aantal toffe picks die met de Singles Day kortingscode af te rekenen zijn. Vergeet bij het afrekenen niet de code SINGLE22 af te rekenen en profiteer van 22% korting. De actie loopt vanaf 11 november tot en met 14 november 2021.