Skip to content
Upcoming

PUMA komt met hoge kortingen tijdens Black Friday

25 november 2021 08:59
PUMA komt met hoge kortingen tijdens Black Friday

Het is 26 november 2021 Black Friday en ook PUMA komt op deze dag met hoge kortingen. Zo heeft het merk de komende dagen verschillende deals. Profiteer van 25 november 2021 9:00 uur tot 26 november 2021 van kortingen tot wel 65%. Op 27 en 28 november kun je met kortingscode PUMA30 profiteren van 30% korting op de hele collectie.

Black Friday PUMA

Ook bij PUMA wordt er flink uitgepakt tijdens Black Friday. Het merk komt met een hoop goede deals en voor zowel de mannen als vrouwen zijn er veel items met hoge kortingen te scoren. De kortingen lopen op tot wel 65% en op 27 en 28 november 2021 kun je profiteren van 30% extra korting op de gehele collectie.

PUMA Black Friday

Om je een beetje inspiratie te geven, hebben we een aantal van onze favoriete picks voor je op een rijtje gezet. Van sneakers tot aan truien, alles komt voorbij.

Cali Sneaker dames

Als eerste hebben we de Cali sneaker voor dames. Dit model heeft een classic look en kleurt wit met zilveren details. Het silhouet haalt zijn inspiratie uit de jaren ’80 en is gemaakt van leer. Op het middenpaneel is het PUMA logo te zien en ook op de hiel maken de logo’s zijn vertoning.

PUMA Cali dames
PUMA Cali dames

Mirage Mox Mono heren sneaker

De Mirage Mox Mono is een opvallend model. De sneaker heeft een lichte colorway en combineert de kleuren wit en beige. De upper van de schoen is van mesh en heeft suède overlays. Op de middenzool zijn verschillende elementen toegevoegd wat het een chunky look geeft. Ook is de Mirage Mox Mono in twee andere kleuren te verkrijgen.

PUMA Mirage Mox Mono
PUMA Mirage Mox Mono

PUMA Essentials hoodie dames

Een goede hoodie is een must voor de komende winterdagen. Deze Essentials hoodie kleurt grijs en heeft het PUMA logo in het zwart op de borst gedrukt. De hoodie heeft een capuchon die verstelbaar is met de trekkoortjes. Daarnaast is de trui ook in twee andere kleuren te verkrijgen. Ook dit item is bij de PUMA Black Friday deals te verkrijgen.

PUMA Essentials hoodie
PUMA Essentials hoodie

Bomberjack PUMA heren

Dit PUMA jack voor heren kleurt zwart en heeft het logo op de borst. Het logo reflecteert in het donker. Ook heeft het jack verschillende lijnen rondom zijn design en is het item gemaakt van 100% polyester.

Bomberjack PUMA heren
Bomberjack PUMA heren

Cruise Rider sneaker

Deze PUMA sneaker heeft een bijzondere look. Het paartje combineert de kleuren blauw, grijs en zalm. Het model bestaat uit mesh en suède en heeft het PUMA logo op het middenpaneel. Ook op de hiel komt het logo terug.

Cruise Rider PUMA
Cruise Rider PUMA

Axelion Block sneaker

Deze hardloopschoen heeft een sportieve look. De sneaker komt in de kleuren zwart met wit en heeft een stoffen upper. Op de neus is het PUMA logo in het wit gezet. Ook op de hiel is het merk gezet.

Axelion Block PUMA

Evostripe broek dames

Deze damesbroek komt in een lichtroze kleur en heeft het PUMA logo op de been gedrukt. De broek heeft een relaxte fit en is makkelijk te combineren in een sport outfit of dagelijkse look. De joggingbroek heeft een elastische band bij de heup en heeft trekkoorden waarmee de broek versteld kan worden.

Evostripe broek PUMA
Evostripe broek PUMA

PUMA Essentials T-shirt

Dit PUMA Essentials shirt is met zijn basic print een must in jouw kledingkast. Het item komt in een zwarte kleur en is ook in het grijs, wit en blauw te verkrijgen. Het T-shirt is gemaakt van katoen en heeft een relaxte fit.

PUMA Essentials T-shirt

Cali Sport RE.GEN sneaker

De Cali Sport RE.GEN is een verduurzaamde versie van de bekende Cali. De sneaker is gemaakt van leer en heeft de opdruk ‘REDUCE – REUSE- REGENERATE’ op het middenpaneel. Dit is in het groen gedrukt. De middenzool kleurt off-white en heeft het PUMA logo bij de hiel.

PUMA Cali Re.gen
PUMA Cali Re.gen

Oversized Hoodie

Als laatste hebben we deze PUMA Oversized Hoodie. Deze herentrui heeft een blauwe kleur gekregen en is ook verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs. Het item is gemaak van premium badstofsamenstelling. Op het item zit een zak aan de voorzijde en het PUMA logo op de borst reflecteert in het donker.

PUMA Oversized hoodie
PUMA Oversized hoodie

Dit zijn een aantal van onze favoriete picks uit de Black Friday sale. Wil je liever zelf door de sale items van PUMA scrollen? Klik dan op de knop hieronder.

Van 25 november 9:00 uur tot 26 november 2021 lopen de kortingen op tot wel 65%. Op 27 en 28 november 2021 kun je met de kortingscode PUMA30 30% korting krijgen op alle items.