Upcoming

Puma Cell Stellar krijgt er twee opvallende colorways bij

4 juni 2019 15:25
Puma Cell Stellar krijgt er twee opvallende colorways bij

Twee weken geleden, op 23 mei, werd de Puma Cell Stellar voor het eerst gereleased. Deze nieuwe sneaker van Puma is speciaal ontworpen voor de dames. Tijdens deze release keken we naar een zwart witte colorway met roze tinten. Benieuwd naar de eerste colorway? Check dan HIER het blog.

Zelfvertrouwen en lef durven tonen zijn twee eigenschappen die Puma erg belangrijk vindt. Dankzij het nieuwste silhouet voor vrouwen, de Puma Cell Stellar, krijg jij de kans om op te vallen en te stralen. Deze nieuwe sneaker moet de vrouwen aanmoedigen om een verrassende en gedurfde stijl te dragen. Tijdens het ontwerpen van deze sneaker zijn er verschillende designelementen gehaald van de Puma Cell Alien en zijn deze elementen in een vrouwelijk jasje gestoken. Een van deze elementen is natuurlijk ook de Cell technologie. Tijdens de jaren 90 Heeft Puma deze technologie ontwikkeld. De zeshoekige cellen zorgen voor een optimale vorm dat een stabiele demping tot gevolg heeft.

Nu krijgt de Puma Cell Stellar er twee nieuwe en opvallende colorways bij. De eerste colorway is clean wit met felgele details, de tweede bestaat uit een combinatie van lichtblauw en een roze/oranje kleur. De upper is gemaakt van mesh met daarop leren overlays en gouden Puma branding op de hiel. Benieuwd naar alle details? Check dan de foto’s hieronder.

De lichtblauwe colorway is op dit moment al verkrijgbaar bij Puma zelf voor een prijs van €120,-. Aankomende donderdag, 6 juni, zullen beide colorways ook verkrijgbaar zijn bij 43einhalb. Voor alle releases bekijk je onze releasekalender.


Puma Cell Stellar 'White/Yellow'

370950-04 · Prijs vanaf €60,-

Naar alle aanbieders
Puma Cell Stellar
Puma Cell Stellar

Puma Cell Stellar 'Milky Blue'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Puma Cell Stellar
Puma Cell Stellar
Images by: 43einhalb
Uitgelichte afbeelding: Puma

The Turnover