Skip to content
Upcoming

Puma Cell Stellar, de nieuwe sneaker voor de vrouwen

15 mei 2019 15:43
Puma Cell Stellar, de nieuwe sneaker voor de vrouwen

Puma komt met een nieuwe sneaker voor dames. De release van een nieuw silhouet is altijd interessant omdat je niet weet of de sneaker in de smaak zal vallen. Het nieuwe model van Puma, de Puma Cell Stellar, heeft een redelijke retro uitstraling met toch ook wat moderns door de Cell technologie in de zool.

De details

Het nieuwe model van Puma beschikt over een zwart/witte upper. deze basic kleuren zorgen ervoor dat de sneaker een retro uitstraling krijgt. De basis van de upper is wit met daar overheen zwart leren overlays. Aan de zijkanten van de sneaker zie je bovenop de zwarte overlays de herkenbare Puma streep van wit leer. Deze zwart/witte upper is geplaatst op een voornamelijk witte midsole waarover één zwarte streep loopt achterop de hak. Verder vind je op de zool een opvallend roze kleur. Dit is te zien op het element waar de zichtbare Cell technologie in verwerkt is. Verder vind je de Puma branding in een gouden kleur op de hiel.

De Puma Cell Stellar zal donderdag 23 mei releasen voor een prijs van €120,-. Bekijk hieronder de foto’s en verdere informatie over deze release. Nieuwsgierig naar andere releases? Houd dan de releasekalender in de gaten.


Puma Cell Stellar 'White'

370950-03 · Prijs vanaf €187,-

Naar alle aanbieders
PUMA CELL Stellar Black White Pink
PUMA CELL Stellar Black White Pink
PUMA CELL Stellar Black White Pink
PUMA CELL Stellar Black White Pink
Images by: Puma

The Turnover