Skip to content
Upcoming

Puma brengt exclusieve samenwerking met Hot Wheels uit

9 november 2018 10:46
Puma brengt exclusieve samenwerking met Hot Wheels uit

Bijna alle jongens herinneren het nog wel uit hun jeugd: Hot Wheels. De miniatuur speelgoedautootjes waar je je uren mee kon vermaken. Nou dat bedrijf daarachter hè, dat bestaat inmiddels alweer 50(!) jaar. Tijd om dat eens goed te vieren met de sportgigant Puma!

Zoals je al zou verwachten is de collectie geinspireerd op klassieke modellen van Hot wheels. De pack komt namelijk uit in drie colorways op het nieuwe Puma RS-X model. De drie colorways zijn geinspireerd op speciale uitgaves door de jaren heen.

De eerste colorway bestaat uit de combinatie zwart, blauw en goud. Deze kleuren zijn afkomstig van de bekende ‘Bone Shaker’ Hot Wheels. Zwart speelt de hoofdrol in deze colorway. De midsole en upper zijn beide volledig zwart. Hierover heen zien we wel de blauwe en goude details goed in contrast gebracht worden.

Hot Wheels

Hot Wheels

De tweede colorway is een eerbetoon aan de iconische 1968 Camaro Custom Edition, uitgevoerd in feloranje. Naast feloranje zijn er subtiele rode en grijze details op het bovenwerk te vinden. Alles rust op een zwarte midsole met donkerblauwe outsole.

Hot Wheels

Hot Wheels

De derde en laatste colorway is geinspireerd op de eerste collectie van Hot Wheels, beter bekend als de ‘Original Sweet 16’. Deze variant is uitgevoerd in een blauwe upper met feloranje details. Uiteraard is ook deze upper geplaatst op een zwarte midsole. Over alle schoenen zijn verschillende Puma brandings te vinden maar uiteraard ook Hot Wheels branding.

Hot Wheels

Hot Wheels
Images by Puma.com

Puma RS-X x Hot Wheels

Releasedatum: November 2018
Prijs: TBA
Stylecode: TBA


Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.