Skip to content
Upcoming

Puma brengt de Palace Guard terug in 2019

28 januari 2019 13:36
Puma brengt de Palace Guard terug in 2019

Merken kijken graag terug op succesvolle sneakers uit het verleden, en brengen er dan ook vaak retro’s van uit. Ook Puma kijkt terug in zijn rijke geschiedenis met de Puma Palace Guard.

Puma’s Palace Guard is vroeger geintroduceert door Isiah Thomas, een succesvolle speler van de Detroit Pistons. Samen met de Detroit Pistons werd hij dan ook 2 maal kampioen van de NBA. De aanstaande sneaker krijgt dan ook een colorway in de kleuren van de Detroit Pistons, namelijk blauw, rood en wit. De sneaker heeft dan ook de echte oldskool ‘court’ look. De midsole is opgedeeld in drie stukken in de kleuren wit, rood en blauw.

De Puma sneaker is buiten Europa al op verschillende plaatsen verkrijgbaar. We verwachten dan ook de aankomende periode wat over een Europese release te horen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Puma Palace Guard ‘Detroit Pistons’

Releasedatum: T.B.A.
Prijs: T.B.A.
Colorway: White/Blue/Red
Stylecode: 369587-01
Bekijk hier de storelist>>

Afbeeldingen: Kith
The Turnover