Skip to content
Upcoming

Public Enemy x Puma brengen heel snel twee sneakers uit

8 april 2020 16:59
Public Enemy x Puma brengen heel snel twee sneakers uit

Puma is een behoorlijke uitdaging aangegaan en hebben hun krachten gebundeld met één van de meest inspirerende en radicale hip hop groep Public Enemy. Ze hebben ons mogen verassen met wel twee klassieke Puma sneakers die zijn getransformeerd tot frisse sneakers met een statement. En we hebben nog meer nieuws, want ze komen aanstaande donderdag 9 april al uit!

Public Enemy is een rapgroep die is ontstaan in1985, ze staan vooral bekend om hun uitspraken. Het is een maatschappijkritische groep die klaar staat voor het bestrijden van het rechtse overheidsbeleid en discriminatie op kleur. Puma heeft al eerder samengewerkt met het platenlabel Def Jam waar zij bij zitten. Die samenwerking was een succes, en het zou niet heel anders zijn dit keer.

Public Enemy x Puma

De samenwerking is goed gelukt. Met twee klassiekers die in een nieuw jasje zijn gestopt met te goede kleuren en details. De Puma Clyde is dan bijvoorbeeld helemaal een eerbetoon aan het derde album “Fear of a Black Planet” en dat is ook terug te zien. Met een bijpassende rode en zwarte kleurstelling. En laten we natuurlijk de Sky LX niet vergeten, die kijkt naar de leider van de groep Chuck D zijn Fight the power album. Met een bovenwerk van rood en wit leer, met natuurlijk de iconische teksten van het album.

Release info

Aanstaande donderdag 9 april is het dan eindelijk zo ver, de samenwerking van de twee sneakers van Puma x Public Enemy komt dan uit. De Sky LX en de Clyde zijn in een tof jasje gestopt met te gekke details en kleuren, deze wil je hebben! Hieronder vind je wat foto’s van de sneakers. Ben je benieuwd of jouw maat er tussen zit? Check dan de releasekalender. Zo ben je altijd up to date over de nieuwste sneakers en releases.


Public Enemy X Puma Clyde 'Fear of a Black Planet'

374539-01 · Prijs vanaf €89,-

Naar alle aanbieders

PUBLIC ENEMY X PUMA CLYDE ‘FEAR OF A BLACK PLANET’ | 374539-01

Images by: Puma

Public Enemy X Puma Sky LX 'Fight The Power'

374538-01 · Prijs vanaf €89,-

Naar alle aanbieders

PUBLIC ENEMY X PUMA SKY LX ‘FIGHT THE POWER’ | 374538-01

Images by: Puma