Skip to content
Upcoming

Premium upgrades voor de Nike React Element 55 ‘Metallic Gold’

18 januari 2019 11:50
Premium upgrades voor de Nike React Element 55 ‘Metallic Gold’

Er is weer een nieuwe colorway opgedoken van de Nike React Element 55. De nieuwe colorway lijkt een premium variant van het huidige model.

Begin 2019 dropte Nike zelf veel colorways van de React Element 55. Veel colorways zijn dan ook al langere tijd over het internet verspreid. Er komen dan ook regelmatig nieuwe foto’s van aankomende colorways naar buiten, maar dit keer is het een ander soort React Element.

De nieuwe uitvoering van de React Element heeft namelijk niet alleen een nieuwe colorway gekregen, ook is het materiaal van de sneaker aangepast. De upper dit keer uit dicht gebreid mesh en komt in een grijze kleur. Maar ook het materiaal bij de veters is aangepast, dit is nu van leer. Details op de sneaker zijn het goudkleurige leer en de bronze streep op de hiel.

Wanneer de sneaker een release gaat krijgen dat is nog niet bekend. We houden jullie op de hoogte omtrent deze release.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox


Nike React Element 55 ‘Metallic Gold’