Skip to content
Upcoming

Pre-Order nu de nieuwe ‘Amsterdam’ print van Hyprints

25 januari 2020 17:00
Pre-Order nu de nieuwe ‘Amsterdam’ print van Hyprints

De liefde voor sneakers is ook vaak een mooie inspiratie voor kunst en illustraties, en zo ook bij Sven van Hyprints. In 2019 zagen we dan ook weer een aantal hele toffe designs van Hyprints zoals de goude Air Max 1 en de Rotterdam print! Maar nu komt er ook een gruwelijke Hyprints Amsterdam print uit!

Hyprints specialiseert zich door unieke illustraties te maken van sneakers of sneakers te gebruiken als inspiratie bron. Zo zijn er verschillende prints verkrijgbaar zoals een print met een selectie aan Hollandse Air Max 1tjes of een met de adidas Yeezy Boost 700 Waverunner. Maar ook worden sneakers op een speelse manier gebruikt kijk maar naar de ‘Sneakerheart‘ en de ‘Sneakerhead‘ print.

Hyprints – Amsterdam Art

Na dat Sven vorig jaar een Rotterdam versie had gemaakt die op Sneakerness Rotterdam werd gepresenteerd, was het wachten op de Amsterdamse versie. De print is dan ook een eerbetoon aan de stad en zijn talrijke details die overal in de stad te vinden zijn. Door de gebouwen en natuurlijk het ‘Amsterdammertje’ is de print direct te herkennen als een eerbetoon aan de hoofdstad. Natuurlijk kan een sneaker niet ontbreken op de print, en er is gekozen voor een klassieker. Op de print is namelijk de Air Max 1 in de originele colorway terug te vinden!

Van deze unieke print komen er maar 100! Dus wil jij dit stukje kunst aanschaffen moet je er snel bij zijn. Op zaterdag 25 januari gaat de pre-order open en kan je je dus verzekeren van een print. De print zelf komt op 250 g/m2 papier en is genummerd.

Hyprints Amsterdam