Skip to content
Upcoming

Prada laat preview zien van de “Pegasus”

14 april 2019 09:17
Prada laat preview zien van de “Pegasus”

Het Italiaanse merk Prada zijn meest bekende sneaker is op dit moment de Cloudbust sneaker. Prada wil de chunky sneaker trend voortzetten en komt met de “Pegasus”.

Voor Prada waren er al vele merken die zich verdiept hadden in de grootste trend van dit moment, chunky sneakers. Prada doet er nog een schepje bovenop en brengt enorme sneakers uit genaamd “Pegasus”. Dit model is tot nu toe alleen nog voor vrouwen. Het model komt in de kleuren zwart, roze, wit/zwart, wit/roze en zwart/wit.

Prada’s “Pegasus” komt in vijf verschillende simpele colorways. Zoals zwart, roze, zwart/wit, wit/zwart en wit/roze. De sneaker beschikt over contrasterende lederen panelen op de upper met een forse zool in zwarte of beige kleuren. Ook kan de zool doorzichtig zijn. De “Pegasus” wordt versterkt door extra wit gekleurde tussenzolen. Op de tong en op de hiel staat het logo van Prada. De veters beschikken over een zwart/witte kleur.

Er is nog geen exacte releasedatum bekend van deze sneaker. Wij verwachten dat deze sneaker ergens in mei verkrijgbaar wordt via Farfetch.nl. Scroll naar beneden voor foto’s van de verschillende colorways van dit sneaker model.


Prada Pegasus
Prada Pegasus
Prada Pegasus
Images: Hypebeast