Upcoming

Podcast Rewind – René van Meurs en Chanica Kist

9 juni 2021 19:59
Podcast Rewind – René van Meurs en Chanica Kist

De afgelopen jaren hebben wij van Sneakerjagers te gekke gasten mogen ontvangen in de twee seizoenen van onze podcast ‘On Air’. Nu vinden wij het een mooi moment om terug te blikken op deze afleveringen en gasten. Want waar waren zij toen mee bezig en hoe gaat het nu met ze? Vandaag bespreken wij de gasten uit de vierde aflevering: René van Meurs en Chanica Kist.

René van Meurs

Stand-up comedian, cabaretier en tekstschrijver René van Meurs is de grappenmaker in de vierde aflevering. Tijdens de opnames van de podcast is hij bezig met de try-outs voor zijn cabaret-tour. Hij trekt volle zalen, want een groot deel van de shows is al uitverkocht. Hij verteld over zijn ervaringen in de liefde en we krijgen een kleine inkijk in zijn show. De tour is door de komst van het coronavirus helaas uitgesteld, maar goed nieuws! Want de kaarten zijn nog steeds te koop voor de voorstellingen van mei tot december 2021.

Verder kunnen we René allemaal kennen van de serie Statements, die hij samen met Willie Wartaal presenteert op het YouTube kanaal van Slam!. Elke zaterdag worden de gekste stellingen behandeld met een nieuwe gast. Op zijn eigen kanaal worden nog steeds fragmenten geplaatst uit zijn vorige tour ‘Voor de storm’ die zeker de moeite waard zijn om te bekijken.

Chanica Kist

De eerste vrouwelijke gast in onze podcast is schoenenverzamelaar Chanica Kist. Op haar Instagram deelt zij de mooiste paartjes uit haar collectie met haar 25K volgers. Daarnaast heeft ze heeft haar eigen consignment store in Amsterdam, Chaptr One, waar ze de meest exclusieve sneakers verkoopt. Haar geheimen over hoe ze aan al die schoenen komt, onthult ze in onze podcast.

Na de opnames van de podcast is ze nog te gast geweest bij Valerio in de serie ‘Out of the box’. Terwijl Chanica en Valerio abseilen vanaf de Euromast, bespreken zij de ins en outs van haar sneakercollectie. Ze showt haar tofste paartjes en geeft meer insights over de verhalen hierachter. De hele aflevering is te bekijken op Videoland. Verder is ze voor de serie ‘Flip it’ van magazine Elle geïnterviewd over hoe zij haar geld verdiend met haar passie voor sneakers.

Meer horen over de sneakerverhalen van René en Chanica? Dat kan!

De vierde aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ is nog steeds te bekijken via YouTube of te beluisteren via Apple Podcast of Spotify. Benieuwd naar alle afleveringen? Check dan hier de YouTube Playlist!

The Turnover