Watch

Podcast Rewind – Joey Michael & Davy James

8 oktober 2021 20:00
Podcast Rewind – Joey Michael & Davy James

De afgelopen jaren hebben wij van Sneakerjagers te gekke gasten mogen ontvangen in de twee seizoenen van onze podcast ‘On Air’. Nu vinden wij het een mooi moment om terug te blikken op deze afleveringen en gasten. Want waar waren zij toen mee bezig en hoe gaat het nu met ze? Deze week bespreken wij de gasten uit aflevering 7 van seizoen twee: broers Davy James en Joey Michael.

Davy James

Absolute sneakergek Davy James was samen met zijn broertje te gast in deze aflevering van onze podcast. Hij vertelt welke sneaker er nog bovenaan zijn wishlist staat en welke schoen hij stiekem vet vindt ook al wordt deze niet gehypet. Davy noemt zichzelf een kwalitatieve sneakerverzamelaar, hij is bewust op zoek naar bepaalde sneakers en vindt dan ook dat zijn collectie van 200 paartjes nog enigszins bescheiden is.

Davy werd verliefd op de Air Max 1 en dat is ook het model waar zijn collectie voornamelijk uit bestaat. Het is dan ook geen verassing dat hij een aantal hele bijzondere sneakers in zijn collectie heeft. Davy heeft twee Air Max modellen meegenomen: een prototype uit 1986 en de Air Max 87. Hij laat deze schoenen uitgebreid zien in onze podcast en verteld de verhalen erachter, zeker het kijken waard dus. Op Davy’s Instagram komen nog regelmatig de mooiste en meest jaloersmakende paartjes voorbij.

Joey Michael

Joey vertelt aangestoken te zijn door zijn broer en zo dus ook in de sneakerwereld terecht te zijn gekomen. Naast een liefde voor sneakers heeft Joey ook een grote passie voor kleding en die twee gaan goed samen.

Noem een exclusieve sneaker en Joey heeft hem gehad. Gehad ja, want hij verkoopt een groot deel van zijn schoenen door. In de podcast vertelt hij dat hij weleens spijt heeft van een verkoop en welke sneaker hij graag ooit nog terug zou willen kopen. Verder deelt hij met ons welk paartje er op zijn wishlist staat en welke niet-gehypete sneaker hij ook tof vindt.

Joey geeft in onze podcast aan dat hij het tof vindt om bezig te zijn met sneakerfotografie. Op zijn Instagram is dat goed terug te zien, want daarop staan de mooiste plaatjes van de vetste sneakers. Verder is Joey nog steeds designer bij het welbekende merk BALR. Hij maakt daar designs voor onder andere kleding en accessoires.

Aflevering 7

Aflevering 7 van seizoen 2 van Sneakerjagers ‘On Air’ is nog steeds te bekijken via YouTube of te beluisteren via Apple Podcast of Spotify. Benieuwd naar alle afleveringen? Check dan hier de YouTube Playlist!

The Turnover