Skip to content
Watch

Podcast Rewind – Guillaume Philibert (Filling Pieces) & Mike Nieuwstraten

13 november 2021 20:00
Podcast Rewind – Guillaume Philibert (Filling Pieces) & Mike Nieuwstraten

De afgelopen jaren hebben wij van Sneakerjagers te gekke gasten mogen ontvangen in de twee seizoenen van onze podcast ‘On Air’. Nu vinden wij het een mooi moment om terug te blikken op deze afleveringen en gasten. Want waar waren zij toen mee bezig en hoe gaat het nu met ze? Deze week bespreken wij de gasten uit de laatste aflevering van seizoen twee: Guillaume Philibert van Filling Pieces en Mike Nieuwstraten.

Guillaume Philibert

Om seizoen twee van onze podcast af te sluiten met een knaller, hebben we eindelijk de founder van Filling Pieces, Guillaume Philibert, te gast. Guillaume vertelt dat hij het altijd vet vond als high fashion en streetwear samen kwamen, hij zag dit onder andere bij artiesten als Kanye West. Dit inspireerde hem om een premium sneaker op de markt te brengen voor een eerlijke prijs.

Guillaume vertelt over de experience die een fysieke winkel met zich meebrengt en waarom hij het belangrijk vindt om niet alleen te focussen op online sales. Verder deelt hij welke ontwerpers hij allemaal heeft ontmoet en welke contacten hij heeft in het fashion wereldje.

Het gaat nog steeds super lekker met Filling Pieces. Naast een groot assortiment aan footwear hebben ze ook hun kleding assortiment voor zowel heren als dames uitgebreid. Ook de meeste toffe accessoires kun je vinden in hun collectie, met onder andere zonnebrillen en tassen. Verder is Guillaume zelf nog te gast geweest in diverse shows, zoals de ‘Young Ones podcast’ van Sander Timmermans en de CONVO Talkshow. Ook zijn er veel interviews te lezen met Guillaume waarin hij vertelt over zijn weg tot succes en verhalen achter zijn brand

Mike Nieuwstraten

Mike Nieuwstraten staat bekend als BAPE collector en is dan ook een passende gast in onze Podcast. Mike vertelt in waarom hij zo’n grote BAPE fan is en hoe het allemaal is begonnen. Hij had al een aantal items van het merk Kaws en ontdekte toen hun samenwerking met BAPE. Daar sloeg de vonk over en sindsdien heeft Mike het merk niet meer kunnen laten gaan.

Mike houdt van unieke kleding en vond dit terug in BAPE, voornamelijk de vintage pieces spreken hem erg aan. Veel van deze kleding haalt hij uit Japan en het is dan ook een droom van hem om daar ooit nog heen te gaan om BAPE winkels te bezoeken.

Op zijn Instagram @baardei plaatst hij regelmatig exclusieve BAPE items en fashion inspiratie. Daarnaast heeft hij ter ere van de Master & Dynamic X BAPE drop een interview gedaan. Daarin vertelt hij hoe hij is begonnen met het verzamelen van BAPE items, wat zijn favoriete collabs zijn van het merk en wat het merk zo bijzonder voor hem maakt.

Aflevering 13

Meer horen over de sneakerverhalen van Guillaume en Mike? Dat kan!

Aflevering 13 van seizoen 2 van Sneakerjagers ‘On Air’ is nog steeds te bekijken via YouTube of te beluisteren via Apple Podcast of Spotify. Benieuwd naar alle afleveringen? Check dan hier de YouTube Playlist!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date