Skip to content
Upcoming

Podcast Rewind – DJ Julian Jordan en SneakerDisplay.com

2 juni 2021 20:00
Podcast Rewind – DJ Julian Jordan en SneakerDisplay.com

De afgelopen jaren hebben wij van Sneakerjagers te gekke gasten mogen ontvangen in de twee seizoenen van onze podcast ‘On Air’. Nu vinden wij het een mooi moment om terug te blikken op deze afleveringen en gasten. Want waar waren zij toen mee bezig en hoe gaat het nu met ze? Deze week bespreken wij de gasten uit de derde aflevering: Donovan Heeneman en DJ Julian Jordan.

Donovan Heeneman

Donovan Heeneman is eigenaar van Sneaker Display. Hij heeft een grote liefde voor sneakers en heeft deze liefde door vertaald naar een nu veelgebruikt product. Zijn ontworpen sneakerdisplays staan bij sneakerheads thuis, maar ook in grote winkels en beurzen om de tofste sneakers te showcasen. In ‘On Air’ vertelt hij hoe hij zijn bedrijf heeft opgericht, wat zijn favoriete sneakers zijn en nog veel meer.

Waar je vroeger je sneakers in de doos opbergde, is het nu een hype om ze te laten zien in een display. Naast het originele design maakt Donovan ook exclusieve sneakerdisplays. Zo heeft hij diverse collabs gehad met grote namen uit de sneakerwereld. Voor de Nike SB Chunky Dunky release heeft hij een bijpassend design gemaakt met gelimiteerde stock, deze was binnen no time uitverkocht.

sneakerdisplaydotcom

Verder heeft Donovan een kleine T-shirtlijn uitgebracht op zijn website onder de naam Sneakerhead, bestaande uit 2 designs in zowel het zwart als wit. Deze shirts zijn verkrijgbaar in alle standaardmaten.

DJ Julian Jordan

DJ en producer Julian Dobbenberg is al zijn hele leven bezig met schoenen. Hij vertelt in onze podcast dat hij als kind op de middelbare school een agenda had met een sneakerthema. Dat is waar zijn interesse voor sneakers en exclusieve releases begon. Hij was niet vies van een beetje moeite doen voor een goeie sneaker, en is dan ook een aantal keer wezen campen. De échte verhalen over zijn grootste wins en L’s komen voorbij in de podcast.

Naast grote interesse voor kleding en schoenen, is Julians grootste passie natuurlijk muziek. Hij geeft in de podcast aan net klaar te zijn met zijn zomertour door Europa. Ondertussen heeft hij al veel nieuwe muziek uitgebracht. Zo is in 2020 het nummer Without You uitgebracht samen met Brooks en is Julians nieuwste single ‘The Box’ uitgekomen op 16 april.

@itsjulianjordan

Op zijn Instagram plaatst Julian Jordan regelmatig previews van zijn nieuwe songs en komt er ook af en toe een toffe sneaker voorbij.

Aflevering 3 van Sneakerjagers ‘On Air’ is te bekijken via YouTube of te beluisteren via Apple Podcast of Spotify. Benieuwd naar alle afleveringen? Check dan hier de YouTube Playlist!