Skip to content
Newsfeed

PJ Tucker verkoopt 100 sneakers op eBay voor goed doel

8 januari 2022 10:00
PJ Tucker verkoopt 100 sneakers op eBay voor goed doel
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

PJ Tucker heeft onlangs een deel van zijn sneaker collectie op eBay verkocht. Modellen als de Nike Dunk Low ‘Heineken’ en de Air Jordan 2 ‘Eminem’ konden allemaal op de online marktplaats gevonden worden. In totaal heeft PJ 100 paartjes in samenwerking met eBay online gezet en is een deel van de opbrengst gedoneerd aan Soles 4 Souls.

Naast professioneel basketbalspeler, is PJ Tucker ook een grote fan van sneakers. Momenteel is de sporter actief in de NBA en speelt hij voor de Miami Heat. Via een Instagram post maakte PJ zijn samenwerking met eBay bekend. In zijn post maakte de sporter gebruik van verschillende hashtags die er op duidde dat hij samenwerkt met eBay.

Met zijn collectie verkocht PJ in totaal 100 sneakers. Een deel van de opbrengst ging naar Soles 4 Souls, een non-profit organisatie die voor kleding en schoenen zorgt voor mensen in nood. Modellen als de Air Jordan 5, Nike Kobe 4 Protro PE en de Comme Des Garcons Foam Posite kwamen allemaal bij eBay voorbij.

Ook verkocht PJ de Nike Dunk Low ‘Heineken’ voor $15,000 US Dollars. Dit paartje is geïnspireerd op ons Nederlandse biermerk ‘Heineken’ en combineert de kleuren wit met groen. De veters kleuren rood, evenals de ster die op het middenpaneel is gestikt. Ook bijzondere paartjes als de Nike LeBron 8 V2 Diana Taurasi PE en de Nike Air Max LeBron 7 CavFanatic PE konden via PJ Tucker’s collectie op eBay gevonden worden.