Upcoming

Pick of the Week #33: adidas Ozweego ‘Triple Black’

14 augustus 2019 11:40
Pick of the Week #33: adidas Ozweego ‘Triple Black’

De vakanties komen ten einde en dat betekend dat het ‘gewone’ leven weer langzaam wordt opgepakt. Als je terug gaat naar school of aan het werk wil je natuurlijk wel goed voor de dag komen. Bij een nieuw outfit horen natuurlijk ook een paar nieuwe sneakers. Vandaar dat wij voor deze Pick of the Week #33 hebben gekozen voor de nieuwe adidas Ozweego ‘Triple Black’. You never go wrong met een paar zwarte sneakers!

adidas Ozweego ‘Triple Black’

23 jaar geleden (1996) arriveerde de allereerste adidas Ozweego in de street scene. Dankzij het lichtgewicht en het comfort werden deze sneakers als snel één van de favoriete schoenen voor vele atleten. In de jaren 90 maakten de sneaker veel impact nadat er nieuwe modellen werden uitgebracht gericht op een meer urban style.

De nieuwe adidas Ozweego combineert retro details met futuristische tech. Deze op 90’s geïnspireerde sneakers zijn ontworpen met een ademend mesh bovenwerk in een triple black colourway. De ‘Triple Black’ Ozweego is uitgerust met suede en TPU overlays voor langdurige comfort. De lichtgewicht EVA midsole en Adiprene + in de voorvoet leveren perfecte demping terwijl de Adiprene tech schokken absorbeert tijdens het lopen. Afgewerkt met de 3-Stripes en Trefoil branding op de tong ben jij klaar om het nieuwe schooljaar te rocken op deze nieuwe adidas Ozweego ‘Triple Black’ sneakers.

De adidas Ozweego ‘Triple Black’ is nu verkrijgbaar bij adidas en verschillende retailers zoals JD Sports en Foot Locker voor een prijs van €120,-. Check de Storelist door hieronder op de knop “naar alle aanbieders” te klikken.

adidas Ozweego 'Triple Black'

EE6999 · Prijs vanaf €18,-

Naar alle aanbieders
adidas Ozweego 'Triple Black'
Image: JD Sports
The Turnover