Skip to content
Upcoming

Pharrell’s nieuwe kleurrijke adidas Hu Holi collectie

27 februari 2018 13:59
Pharrell’s nieuwe kleurrijke adidas Hu Holi collectie

Pharrell en adidas‘ derde en laatste Hu Holi-collectie dient als een viering van India’s oude spirituele Holi-festival. Het merk maakte op zijn beurt gebruik van een revolutionaire poederverfmethode om een unieke collectie te maken, die zowel kleding als schoenen bevat.

adidas wijst erop dat het hindoe-festival van Holi, ook wel het “festival van kleuren” genoemd, elke maart plaatsvindt. Tijdens dit festival wordt er met gekleurd poeder gegooid. De reden van dit feest is de start van een nieuw seizoen. De achterliggende gedachte van het feest is dat liefde sterker is dan haat. De mensen die het hebben bedacht geloven er sterk in dat het gekleurde poeder er als het ware voor zorgt dat je wordt gehypnotiseerd en dat religie en sociale status er dan even niet meer toe doen. De aanwezigen schilderen hun lichaam en gooien kleurrijke poeders in de lucht, in de hoop een langdurige kleur aan hun dagelijks leven toe te voegen. Bij deze nieuwe collectie gebruikt Pharrell een palet van blauw, groen, geel en rood over een reeks basics: een vest, t-shirt, een broek en een korte broek. Daarnaast natuurlijk de Tennis Hu PK sneaker die ook in de vier kleuren uitgebracht zal worden. Er is op de sneakers gebruik gemaakt van de poederverfmethode op een witte ondergrond, zodat je er op sommige plekken vaag door heen kan zien.

De Pharrell x adidas Hu Holi adicolor zal op 2 maart gepre-released worden in de adidas Originals winkels in India en online. De rest van de Hu Holi collectie zal gereleased worden op 16 maart, bekijk dus even snel de releasekalender


Pharrell x adidas Tennis Hu Holi

Releasedatum: 02-03-18
Prijs: €160
Colorway: Geel, rood, blauw, groen
Stylecode: Geel: DA9617, rood: DA9615, blauw: DA9618, groen: DA9619
Storelist: Klik hier >>


Images: adidas