Skip to content
Upcoming

De Pharrell x adidas Solar Hu Glide komt in meerdere colorways

11 juli 2019 15:43
De Pharrell x adidas Solar Hu Glide komt in meerdere colorways

We hebben een tijdje geleden wat gehoord over een toekomstige Pharrell Williams x adidas samenwerking. Nu lijkt het erop dat ergens deze maand 4 colorways zullen uitkomen van het Solar Hu Glide model. De Pharrell x adidas Solar Hu Glide collab zal uitkomen op 20 juli 2019.

Sinds het debuut van de samenwerking tussen Pharrell Williams en adidas terug in 2016, heeft elke opvolgende release veel aandacht gekregen. Dit is trouwens ook niet zomaar, want wie wil er nou niet gezien worden met een kleurrijke, comfortabele, lichte BOOST sneaker om je voet?

De eerste sneaker die uitkwam in samenwerking tussen Pharrell Williams en adidas was een Friends and Family paar. Het is alleen mogelijk om deze sneaker te kopen via websites die resellen als StockX. Deze sneakers zijn zo gewild, dat ze ondertussen voor +- €6000 verkocht worden.

De eerste samenwerking die uitkwam voor de rest van de wereld was de Pharrell x adidas NMD Human Race ‘Yellow’. Deze kwamen uit op 22 juli 2016 en waren een instant hit. Omdat ze zo’n hit waren, waren ze binnen no time uitverkocht en betalen mensen er nu enorm veel geld voor om een paartje te hebben. Omdat deze colorway het zo goed deed brachten Pharrell Williams en adidas 2 maanden later een heel pack uit. Op 29 september 2016 kwamen er 5 verschillende colorways uit van het model.

Na deze release was de samenwerking tussen adidas en Pharrell Williams zo groot dat er nog vele samenwerkingen volgde. Ook kwamen er nog samenwerkingen uit met Chanel en BBC Cotton Candy.

Pharrell x adidsa Solar Hu Glide

Nu komen er op 20 juli 2019 vier nieuwe colorways uit van de Pharrell x adidas Solar Hu Glide. De 4 colorways beschikken verrassend genoeg over eenvoudige, neutrale kleuren, namelijk: wit, grijs, beige en zwart. De basis van de upper is gemaakt van mesh en beschikt over de eenvoudige kleur. Over de basis mesh lopen overlays gemaakt van synthetisch materiaal zoals de eye stays en de hiel. Op de toebox van elke colorway bevind zich de ‘Hu’ branding die in de toebox is geweven. Ook de zool beschikt over dezelfde kleur als de upper. Als finishing touch bevat de sneaker ook nog eens over reflective details.

De vier colorways van de Pharrell x adidas Solar Hu Glide worden op 20 juli 2019 verwacht via adidas.nl. Check onze Releasekalender voor een volledige Store List overview voor elke sneaker. Vergeet ook niet om even de foto’s te checken van de colorways.


Pharrell X adidas Solar Hu Glide 'White'

EF2378 · Prijs vanaf €37,-

Naar alle aanbieders
Pharrell x adidas Solar Hu Glide

Pharrell X adidas Solar Hu Glide 'Cream White'

EG7767 · Prijs vanaf €51,-

Naar alle aanbieders
Pharrell x adidas Solar Hu Glide

Pharrell X adidas Solar Hu Glide 'Grey'

EF2380 · Prijs vanaf €42,-

Naar alle aanbieders
Pharrell x adidas Solar Hu Glide

Pharrell X adidas Solar Hu Glide 'Core Black'

EG7788 · Prijs vanaf €46,-

Naar alle aanbieders
Pharrell x adidas Solar Hu Glide