Skip to content
Upcoming

Pharrell Williams X BBC X adidas NMD Hu “Plaid”

12 februari 2019 14:41
Pharrell Williams X BBC X adidas NMD Hu “Plaid”

Pharrell Williams X adidas komt weer met een nieuwe sneaker namelijk, de BBC x adidas NMD Hu “Plaid”. Dit is weer een samenwerking met Billionaire Boys Club.

In oktober 2018 kwam er al een collectie uit in hetzelfde model. Dit was de Pharrell Williams X adidas Originals X BBC – HU NMD. Dit was een sneaker met een andere colorway. BBC is opgericht door Pharrell Williams en Nigo in 2005. Ook nu kunnen wij weer uitkijken naar de samenwerking met adidas.

De nieuwe BBC x adidas NMD Hu “Plaid” komt met een gloednieuwe colorway. Dit keer met zwart en blauw. Over het algemeen is het model exact hetzelfde als de vorige variant. Het bekende “Heart” en “Mind” staat weer op de upper. De midzool is voornamelijk wit gecombineerd met zwart. Het logo van BBC staat op de hiel van de schoen weergegeven met een “B”. De veter constructie is weer hetzelfde als die van de vorige collectie.

Er is verder nog niks bekend over de releasedatum etc. Blijf de releasekalender dus goed in de gaten houden!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox

BBC x adidas NMD Hu “Plaid”

Images by yankeekicks