Upcoming

Pharrell Williams verrast iedereen met een nieuwe adidas NMD Hu colorway

4 oktober 2019 13:45
Pharrell Williams verrast iedereen met een nieuwe adidas NMD Hu colorway

Een paar weken geleden heeft Pharrell Williams samen met adidas nog een adidas NMD Hu Trail Pack gedropt. Toch zijn er nu alweer foto’s opgedoken van een nieuwe colorway binnen deze samenwerking. Ook wel de Pharrell Williams X adidas NMD Hu ‘Look Within’

In 2016 kwamen Pharrell Williams en adidas met een adidas NMD HU Human Race Pack die vanaf dat moment een must-have waren voor alle sneaker liefhebbers. In het pack zat een rode colorway die wel iets weg heeft van deze nieuwe colorway. Dit belooft dus veel voor de aankomende colorway.

Pharrell Williams X adidas NMD Hu ‘Look Within’ | Closer Look

De twee gaan dus weer een rode colorway uitbrengen. Toch ziet deze er veel anders uit dan die uit 2016. Om te beginnen is de upper van de sneaker is geheel rood van kleur. Daarnaast zijn layers die de upper, de veters en zool met elkaar verbindt ook rood van kleur. Tevens hebben de veters ook een rode kleur ontvangen en beschikken ze over kleine witte details. De zool bestaat uit een witte midsole en een gumsole. Ten slotte eindigen we met de tekst die altijd op de upper van de sneaker staat. Inplaats van witte blokletters hebben ze voor zwarte letters gekozen en is het een beetje een ruw handschrift. De tekst die erop staat is ‘Look Within’.

Zoals altijd hebben de artiest en de gigant ervoor gezorgd dat de sneaker er weer ontzettend strak uitziet. Helaas zijn er nog geen officieel foto’s bekend en dus ook geen releasedatum. We schatten dat de kostprijs weer rond de €220,-. We verwachten dat er snel meer informatie bekend wordt gemaakt dus houd Sneakerjagers vooral goed in de gaten.


adidas NMD Hu
adidas NMD Hu
adidas NMD Hu
Images by: godlvl

The Turnover