Upcoming

Pharrell Williams komt met drie nieuwe adidas NMD HU colorways

11 juni 2019 15:33
Pharrell Williams komt met drie nieuwe adidas NMD HU colorways

Het is een tijdje stil geweest rondom de artiest Pharrell Williams en adidas originals maar het begint er nu toch wel op te lijken dat er weer een nieuwe collectie aan zit te komen. Dit keer heeft hij drie nieuwe colorways van het vertrouwde ‘NMD Human Race’ model in gedachte om op de markt te gaan brengen.

Het begon voor Pharrell allemaal in juli 2016. Rond deze tijd kwam de allereerste ‘NMD Human Race’ sneaker uit. Deze sneaker was geel van kleur en op de upper van de sneaker stond ‘Human Race’. Na deze release volgde er verschillende colorways die veel weg hadden van de eerste colorway. Stuk voor stuk namen ze de sneakergame over en dat is tot op de dag van vandaag nog steeds.

Closer look

Pharrell heeft gekozen voor drie strakke colorways die er ontzettend uitspringen. Alle drie de sneakers zijn gemaakt van hetzelfde materiaal. De uppers zijn gemaakt van soepel Primeknit. Net zoals bij de rest van de ‘Human Race’ modellen hebben ze gekozen voor ronde veters. Daarnaast hebben ze ook de vertrouwde ‘Boost’ zool aangebracht op de sneakers. Deze collectie is wel de allereerste collectie van Pharrell waarbij gebruik wordt gemaakt van gum rubber out-soles, dit geeft extra duurzaamheid en grip.

De eerste colorway die de artiest ontworpen heeft is geheel zwart van kleur. Hij heeft alleen de out-sole een gele kleur gegeven. Daarnaast heeft hij bovenop de upper de tekst “INFINITE SPECIES” geplaatst. De tweede sneaker heeft een totaal andere look dan de eerste. Om te beginnen heeft de sneaker een roze upper. Daarnaast hebben ze de mid-sole een witte kleur gegeven. Bovenop de upper staat de tekst “SUN CALM”. De derde en de laatste sneaker heeft ook een totaal ander uiterlijk. Ten eerste heeft de sneaker een licht beige gekleurde upper. Tevens is, net zoals bij de tweede, de mid-sole wit van kleur. Tot slot heeft Pharrell op deze upper “BREATHE THOUGHTS” geplaatst.

Helaas is er nog geen releasedatum bekend van deze collectie, net zoals het prijskaartje. Er wordt wel verwacht dat deze paartjes ergens in de zomer gaan releasen. Kan jij niet wachten op een nieuw grandioos paartje van Pharrell en adidas? Houd vooral onze releasekalender dan goed in de gaten.


First Look At The Upcoming Pharrell Williams x adidas NMD Hu Collection
First Look At The Upcoming Pharrell Williams x adidas NMD Hu Collection
First Look At The Upcoming Pharrell Williams x adidas NMD Hu Collection
Images by: shawnleekix & yankeekicks

The Turnover