Skip to content
Upcoming

Pepsi & Puma maken een Pepsi x Puma Suede 50

4 oktober 2018 11:50
Pepsi & Puma maken een Pepsi x Puma Suede 50

Net als de Jordan 3, die 30 jaar bestaat, en de Air Max Plus, die 20 jaar bestaat, heeft de Puma Suede een jubileum. De Puma Suede bestaat namelijk dit jaar 50 jaar. Om het jubileum te vieren werkt Puma samen met Pepsi voor een unieke Pepsi x Puma Suede 50.

Het Duitse sportmerk brengt samen met Pepsi een twee delige serie uit van de Puma Suede. Er zal een blauwe en een zwarte colorway komen van de iconische sneaker. Zoals de naam al zegt is de Puma Suede geheel van suede. Op de tong van beide colorways is de branding van zowel Puma als Pepsi te vinden, beide in een zilveren kleur. Daarnaast zit de Pepsi branding op de buitenkant en binnenkant van de sneaker. Bij beide colorways zijn de typische Pepsi branding blauw met wit. De Puma Formstip is wit en breekt de blauwe Puma branding op met de witte letters. Op de hiel van de sneaker staat ook het Pepsi logo in het zilver.

De Pepsi x Puma Suede 50 komt met bijpassende merchandise. Zo is er een shirt met de rode, witte en blauwe kleuren van Pepsi. Op het shirt is dezelfde retro Pepsi logo te zien als op de sneaker. Over het retro logo zit het logo van Puma. Ook is er een hoodie met de kleuren grijs,rood, blauw en wit. Hierop is hetzelfde Pepsi logo te zien met het Puma logo eroverheen.

De Pespi x Puma Suede komt op 25 oktober uit op Puma. Er is verder nog geen informatie over de Pepsi x Puma Suede 50 maar we houden jullie op de hoogte.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Pepsi x Puma Suede 50

Releasedatum: 27 oktober