Skip to content
Upcoming

Een eerste blik op de nieuwe PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1

27 juli 2020 14:55
Een eerste blik op de nieuwe PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1

Houd de maand september maar goed in de gaten, want er is een nieuwe samenwerking tussen PEACEMINUSONE x Nike onderweg. Samen hebben zij opnieuw hun creativiteit losgelaten op het klassieke Air Force 1 model.

Dit is niet de eerste keer dat PEACEMINUSONE x Nike het Air Force 1 model een make-over geven. Op 23 november 2019 verscheen er ook al een samenwerking, echter kreeg de sneaker toen een zwart bovenwerk. In januari doken er vervolgens beelden op van een andere zwarte colorway die mogelijk zou releasen, alleen is hier verder nog weinig over bekend.

PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 ‘Para-Noise’ | DD3223-100

De sneaker is gekleed in een kleurenschema van wit en zwart. Net als de voorganger beschikt ook deze colorway over een verwijderbare laag op het witte lederen bovenwerk. Onder deze laag is een persoonlijk artwork van G-Dragon te vinden. Op de tong is het kenmerkende madeliefje te vinden. De Swoosh en veters zijn verwerkt in een zwarte kleur om extra contrast te bieden. Onder het bovenwerk loopt een witte midsole met zwarte vegen erop om het contrast te versterken.

Tot dusver is er nog geen releasedatum bekend gemaakt, dus houd onze Releasekalender de komende tijd goed in de gaten voor meer informatie over alle aankomende releases. Check ook de afbeeldingen van de nieuwe Air Force 1 hieronder.

PEACEMINUSONE x Nike
PEACEMINUSONE x Nike
PEACEMINUSONE x Nike
Images by @solebyjc