Upcoming

Neymar Jr. onthult de gehele Patta x Air Jordan collectie

3 mei 2019 16:12
Neymar Jr. onthult de gehele Patta x Air Jordan collectie

Eerder schreven wij een blog over de samenwerking tussen Patta en Jordan op de ‘Air Jordan VII’. Naast de Air Jordan VII, zullen de twee merken ook een tracksuit en een shirt uitbrengen.

2 weken geleden kwam het nieuws naar buiten dat het Nederlandse merk Patta een collab aan ging met Air Jordan. De merken brengen samen een Air Jordan VII sneaker uit. Naast deze Patta x Air Jordan VII release komt er nu dus ook een trainingspak en een t-shirt uit. Het was op dinsdag 23 april mogelijk om de Air Jordan te reserveren via de SNEAKRS app om ze vervolgens bij Patta Amsterdam de 26ste in de winkel af te halen. Wij verwachten dat de volledige collectie medio in juni 2019 zal uitkomen.

De details

De Air Jordan VII zal uitkomen in een ‘Shimmer’ colorway. De ‘Shimmer’ colorway is een mix van een crème upper met bruine overlays. Op de midsole en op het midden van de upper zijn zwarte en rode accenten te vinden. Over de midsole loopt het logo van Patta. De sneaker beschikt over een speciale heel tab, tong tag en een iconisch Jordan logo.

Scroll naar beneden voor gedetailleerde foto’s van de colorways en van de andere kledingstukken. Houdt onze releasekalender goed in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste sneakernieuws!


Patta X Air Jordan 7 OG SP - SNKRS DAY Exclusive Access

AT3375-200 · Prijs vanaf €234,-

Naar alle aanbieders
Patta en Jordan
Image by Patta

View this post on Instagram

Team Patta

A post shared by Guillaume Schmidt (@geepatta) on

View this post on Instagram

@patta_nl x @jumpman23

A post shared by 3n310ta 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

View this post on Instagram

Bang bang boogie baby… #pattajordan

A post shared by Timothy Sabajo (@timpatta) on


The Turnover