Skip to content
Upcoming

Patta x Air Jordan 7 krijgt een nieuwe colorway

13 juni 2019 13:44
Patta x Air Jordan 7 krijgt een nieuwe colorway

In mei bracht Patta in samenwerking met Jordan de Air Jordan 7 uit in een bruine colorway. Aanstaande zaterdag, 15 juni, zal er een global release plaatsvinden voor deze colorway. Nu blijkt er nog een andere colorway voor de Air Jordan 7 onderweg te zijn van de samenwerking tussen Patta en Jordan. Het gaat om een groene ‘Icicle’ colorway. We hebben nu door de officiele product foto’s van Nike een goed beeld kunnen krijgen van de nieuwe colorway voor de Patta x Air Jordan 7.

Patta heeft in samenwerking met Jordan gewerkt aan een capsule collectie. Op 18 mei 2019 was er een exclusieve release. Aanstaande zaterdag, 15 juni, zal er een global release zijn voor de collab. De collectie bestaat uit de Air Jordan 7, track suit, shorts, t-shirt en een boonie hat. Dit is voor het eerst dat Jordan een samenwerking is aangegaan met een Europees merk.

Voor Patta was de Air Jordan 7 het enige logische startpunt voor de samenwerking met Jordan. De Air Jordan 7 debuteerde in ’92 en is sinds die zomer eeuwig verbonden aan Amerika’s basketbalteam. De schoen kwam uit op een punt waarin veel veranderde, zoals de interesses van de jongeren in de cultuur waarin ze leefden en werkten.

Patta’s creative director, van de Waal, voelde zich aangetrokken tot de elegante vorm van de Air Jordan 7 en door de minimale branding (Dit is de eerste Jordan zonder Nike branding). Ook zei hij dat de Air Jordan 7 zijn all-time favourite is.

Patta x Air Jordan 7 ‘Icicle’ Details

De upper is gemaakt van een lichte beige lederen basis. Daarboven lopen olijfkleurige suède overlays. Net boven de enkel bevindt zich op de buitenkant het rode kenmerkende Jumpman logo van Jordan. Achterop de heel tab staat “TEAM PATTA”. De tong, die gemaakt is van neopreen, beschikt over zwarte, bronzen en zilveren kleuren. Ook beschikken de zijkanten over subtiele perforaties. Als finishing touch staat er over de gehele midsole de Patta branding.

Echter is er nog geen officiële releasedatum naar buiten gekomen voor de Patta x Air Jordan 7 ‘Icicle’, maar blijf Sneakerjagers goed in de gaten houden voor meer updates. Zaterdag 15 juni komt de andere colorway van de samenwerking tussen Patta en Jordan uit. Check onze Releasekalender voor een Storelist overview. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €190,-. Scrol naar beneden voor de eerste foto’s van de Patta x Air Jordan 7 ‘Icicle’.

Patta x Air Jordan 7 SP ‘Icicle’

AT3375-100 · Prijs vanaf €486,-

Naar alle aanbieders
Patta x Air Jordan
Patta x Air Jordan
Patta x Air Jordan
Patta x Air Jordan
Patta x Air Jordan
Patta x Air Jordan