Skip to content
Upcoming

Een nieuwe release met Air Jordan is aangekondigd door Patta

15 oktober 2019 16:00
Een nieuwe release met Air Jordan is aangekondigd door Patta

Het Amsterdamse Patta heeft onlangs een nieuwe Air Jordan release aangekondigd. Eerder dit jaar kwam er een Air Jordan 7 uit een samenwerking van Patta.

De Patta x Nike Air Jordan 7 kwam al eerder dit jaar uit. De colorway was een mix van crème wit en bruin. Over de gehele schoen waren accenten van zwart en rood te zien. Daarnaast was het Patta logo duidelijk te zien op de midsole. Het welbekende Jordan logo was te vinden op de zijkant van de enkel. Ook was er Jordan branding op de hiel te zien en op de tong. Op de heel tab daarentegen stond de tekst ‘TEAM PATTA’.

Nike en Patta werken al veel langer samen en Patta heeft dus nu weer een nieuwe samenwerking aangekondigd. Op Twitter werd alleen aangekondigd dat er een ‘Patta Exclusive’ aan zal komen deze vrijdag. Verdere informatie zal nog volgen. Geruchten gaan rond dat dit een ongereleasde colorway van de vorige Air Jordan 7 zal zijn. Hierover is nog niks bevestigd. Houd tot die tijd onze blogs en de release kalender goed in de gaten voor meer nieuws over aankomende releases.

**UPDATE**

De Air Jordan VII x Patta zal exclusief verkrijgbaar zijn in de winkel in Patta Amsterdam, Milaan en Londen en online via http://www.patta.nl vanaf vrijdag 18 oktober 2019, samen met een kleine online voorraad van de kledingcollectie.

Patta x Air Jordan 7 SP ‘Icicle’

AT3375-100 · Prijs vanaf €236,-

Naar alle aanbieders