Skip to content
Newsfeed

PASS~PORT en Nike SB werken samen aan een Dunk High

20 juli 2021 21:00
PASS~PORT en Nike SB werken samen aan een Dunk High

PASS~PORT en Nike SB werken samen aan een nieuwe Dunk High. Het thema van dit model is geïnspireerd op een wandelschoen.

PASS~PORT is een skatewinkel uit Australië. Op hun webshop verkopen ze eigen skatedecks en eigen kleding. Naast hun eigen merk verkopen ze ook andere skatemerken. PASS~PORT heeft een fysieke winkel in Sydney die tegelijkertijd ook als galerij fungeert. Je kunt er dus goed terecht voor kunst, maar ook voor een nieuw skateboard.

PASS~PORT x Nike SB Dunk High

De Dunk High die deze twee merken uitbrengen heeft een interessante uitstraling. De look van dit model is geïnspireerd op een wandelschoen waardoor er extra elementen op zitten.

Het bovenwerk van deze sneaker bestaat uit verschillende materialen. De basis is oranje en is gemaakt van canvas. De toebox en tong zijn een lichter oranje dan je op de zijkant ziet. De overlays daarentegen zijn gemaakt van suède in een groene kleur. De Swoosh op de zijkant is gemaakt van bruin leer.

Bij de bovenste veterogen zitten twee goude veterogen er naast. Dit zie je vaak terugkomen bij wandelschoenen om de schoen wat meer vast te zetten bij de enkel. De veters zijn ook anders dan normaal. Het zijn ronde bruine veters met gele stukjes er in. Zo krijgt de sneaker al helemaal een wandelschoen look.

De midden- en buitenzool blijven onaangepast. De middenzool is zwart met oranje stiksels. De buitenzool is gemêleerd met verschillende bruine tinten.

Op de tong, binnenzool en zijkant van de schoen staat de branding van beide merken. Op de hiel en de binnenzool zie je een persoon die de Swoosh van Nike vast houdt. Beide merken staan op de tong geschreven in het goud. Bekijk de beelden van deze sneaker hieronder.

De releasedatum van de PASS~PORT x Nike SB Dunk High is nog niet bekend. Wil jij deze release niet missen? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste sneaker nieuws.

PASS~PORT x Nike SB Dunk High
PASS~PORT x Nike SB Dunk High
PASS~PORT x Nike SB Dunk High
PASS~PORT x Nike SB Dunk High