Skip to content
Upcoming

Parra X Nike SB Dunk Low // Closer look

31 mei 2019 14:17
Parra X Nike SB Dunk Low // Closer look

De legendarische Piet Parra heeft in samenwerking met Nike al verschillende colorways uitgebracht die vaak als Holy Grail worden beschouwd. Afgelopen zomer (2018) zijn er weer twee silhouetten gereleased waar hij zijn bijdrage aan heeft gegeven, de Nike Air Max 1 en de Nike Air Zoom Spiridon. Op dit moment is er een nieuw silhouet gelekt, de Nike SB Dunk Low, die iets weg heeft van de eerdere twee colorways uit 2018.

De details

Op de laatste twee modellen van Parra heeft hij een geheel eigen print gegeven die verdeeld zijn in verschillende kleurvlakken, stippen en strepen. Hij deed dit in de bekende ‘Parra’ kleuren roze, blauw en rood. Deze kleurencombinatie heeft hij ook bij de Nike SB Dunk Low model gebruikt. Om te beginnen heeft de sneaker een geheel witte body met een aantal mooie details. De Swoosh heeft een soort regenboog 3D effect in de kleuren rood, roze en blauw. Vervolgens staat er op de tonglabel het “Parra” logo en heeft het weer een kleurenvlak met de kleuren rood, roze en blauw. Op de binnenkant van de tong staat het Nike SB label.

Daarnaast hebben de sockliner en de insole dezelfde kleurenprint als het label op de tong. Tevens staat er op de voorkant een kleine mini-Swoosh in een blauwe kleur. Op de heel van de linker sneaker staan de letters “SB” in het blauw en op de rechter staat het “Parra” logo in het rood. Ten slotte worden er extra veters meegeleverd in de bekende kleurenprint die de rest van de sneaker ook bevat.

Helaas is er nog niks officieel bevestigd en is er nog geen releasedatum bekend. Daarnaast weten we ook nog niet hoeveel het prijskaartje van deze sneaker gaat bedragen. Kan jij niet wachten op meer informatie over dit pareltje, houd onze releasekalender dan goed in de gaten.


Parra Nike SB Dunk Low Release Date
Images by: guccipaul_mrleaker

The Turnover