Skip to content
Upcoming

‘Parachute Beige’ landt op de Nike Tailwind

12 maart 2019 12:02
‘Parachute Beige’ landt op de Nike Tailwind

We zien hem steeds vaker voorbijkomen: de Nike Tailwind. Het ziet ernaar uit dat Nike veel plannen heeft met het oude model, want er verschijnen steeds meer colorways! Voor de volgende colorway gaat Nike weer terug naar de rustige tonal colorways, wat we gewend zijn van het retro model. De nieuwe colorway die Nike zal uitbrengen is de ‘Parachute Beige’ colorway.

Wat veel mensen niet weten is dat de Nike Tailwind het eerste Nike model was wat voorzien werd van de Air technologie. Nike is door deze technologie in de jaren 80 volledig doorgebroken in de wereldwijde sportindustrie.

Eind vorig jaar werd de Nike Tailwind voor het eerst weer uitgebracht in de OG Nike colorways. De sneakers vielen bij veel mensen direct in de smaak waarop Nike reageerde met meer colorways! De laatste twee weken hebben we een aantal nieuwe colorways zien verschijnen, de nieuwste toevoeging is deze ‘Parachute Beige’ colorway.

De details

Het bovenwerk van de sneaker is uitgevoerd in een licht beige kleur, gemaakt van een boterzacht suède. Over deze licht bruine kleur is een gebroken wit lederen Swoosh aangebracht. Als lining en heel detail heeft Nike gekozen voor een zwarte kleur. Dit valt perfect in contrast met de rest van de sneaker. Deze zwarte kleur zien we ook terugkomen als outsole.

Maandag 1 april staat in het thema van grappen. Deze Nike Tailwind zal dan ook uitkomen, maar dat is geen grap!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Tailwind 79 'Brown'

487754-201 · Prijs vanaf €54,-

Naar alle aanbieders
Parachute Beige
Parachute Beige
Parachute Beige
Parachute Beige
Images by: Nike