Skip to content
Upcoming

Pantone x Puma Nova collab is perfect voor de zomerperiode

13 mei 2019 14:48
Pantone x Puma Nova collab is perfect voor de zomerperiode

Puma is een samenwerking aangegaan met Pantone. Deze samenwerking vindt plaats op het Puma Nova model. Dit is een iconisch jaren 90 model dat is gecreëerd voor hardlopers. Dit jaar heeft het jaren 90 model al verschillende make-overs gehad. De Puma Nova krijgt met deze samenwerking twee nieuwe colorways.

Binnen het bedrijf Pantone vind je het Pantone Color Institute. Dit onderdeel van Pantone laat de beste kleuren zien per seizoen op de runways en de wereldwijde trends. Ook geven zij andere bedrijven advies over het gebruik van verschillende kleuren voor een product en/of het ontwikkelen van merkidentiteit. Verder komt het Pantone Color Institute met een doordacht selectieproces aan de hand van vele trendanalyses waar de kleur van het jaar uit voortkomt. Deze trendanalyses worden op veel verschillende gebieden gemaakt. Denk aan nieuwe films, kunstcollecties, nieuwe artiesten, mode, populaire reisbestemmingen, maar ook nieuwe levensstijlen en sociaal-economische omstandigheden. Nieuwe invloeden kunnen ook voortvloeien uit nieuwe technologieën, materialen en texturen.

De details

De colorways van de Pantone x Puma Nova zijn geïnspireerd op de kleur van het jaar in 2019, dit is de kleur ‘Living Coral’. Deze levendige maar toch zachte kleur is op de eerste colorway volledig op de upper te vinden. De enige plekken op de upper waar deze kleur is verwisseld voor wit is het label op de tong en het Puma logo op de hiel. Verder vind je de witte kleur op de mid- en outsole. Achterop de midsole loopt er een simpele streep in het ‘Living Coral’.

PUMA x PANTONE Nova sportschoenen voor dames in Living Coral-Puma White

Puma X Pantone Nova Womens Trainers

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Op de tweede colorway is wit de hoofdkleur. Alleen de tong, de veters en het element op de hiel zijn op deze sneaker gekleurd in het ‘Living Coral’. De rest is dus allemaal clean wit. Door deze combinatie zijn de sneakers niet al te opvallend maar nog altijd perfect voor de zomer.

PUMA x PANTONE Nova 2 sportschoenen voor dames in Puma White-Living Coral

Puma X Pantone Nova 2 Womens Trainers

371211_01 · Prijs vanaf €102,-

Naar alle aanbieders

Wil jij deze zomer met een paar nieuwe sneakers rondlopen die perfect zijn ingespeeld op dé kleur van het jaar? Dan zijn deze twee colorways van de Pantone x Puma Nova echt wat voor jou. De sneakers zijn op dit moment al verkrijgbaar via Puma.nl voor een prijs van €110,-.