Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 krijgt een Panda colorway met Pony Hair!

20 februari 2019 20:33
De Air Jordan 1 krijgt een Panda colorway met Pony Hair!

2019 staat helemaal in het teken van de Air Jordan 1. Met al een aantal keiharde releases gepland, zoals de Travis Scott 1’s en de Defiant Couture , draait het Air Jordan Brand op volle toeren. De volgende ‘Panda’ colorway is geïnspireerd op een wat minder bekende release, de Nike Dunk High ‘Panda’ uit 2008. 

De Air Jordan 1, wellicht het bekenste Air Jordan model wat er bestaat. Door de jaren heen is het model talloze keren aangepast of in frisse nieuwe colorways uitgebracht. Met een retake op de Nike Dunk High ‘Panda’ zet Jordan Brand weer iets neer waar we allemaal naar uit kunnen kijken.

De naam ‘Panda’ geeft natuurlijk al heel veel weg. Met een zwart en wit bovenwerk kun je eigenlijk nooit de fout ingaan. Jordan gooit er nog een schepje bovenop door een aantal leuke details toe te voegen. Met een bovenwerk waarvan de basis gemaakt is van een mooi natuurlijk leer zijn de zwarte pannels gemaakt van pony hair.

Het pony hair materiaal loopt door van de mudguard tot de heel collar en de Swoosh. Op de sidepannel is een 3d Jordan Wing logo aangebracht met grijze outlines. Het subtiele bovenwerk rust op een simpele witte midsole/zwarte outsole combo.

Een officiele release is helaas nog niet bevestigd door Nike of Jordan Brand maar we gaan er vanuit dat ze rond april 2019 zullen verschijnen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Panda
Panda
Panda
Panda
Panda
Pictures by: In5Factory