Skip to content
Upcoming

Pak de iconische Nike Blazer Mid ’77 Vintage voor een heerlijke prijs

27 april 2020 09:00
Pak de iconische Nike Blazer Mid ’77 Vintage voor een heerlijke prijs

De Nike Blazer Mid ’77 Vintage is één van de meest underrated sneakers van dit jaar en is naar onze mening de comeback sneaker van 2020. Het klassieke silhouet met zijn tijdloze looks is nu verkrijgbaar voor maar €69,99 en dat kan natuurlijk niet onopgemerkt blijven.

De Blazer was in 1973 de eerste basketball sneaker van Nike en is vernoemd naar de Basketball ploeg uit Portland. Namelijk de Portland Trail Blazers. In Portland werd de Blazer ook voor het eerst gedragen in de NBA door George Gervin, aka “The Iceman”. Het feit dat de Blazer nog bijna 50 jaar na zijn debuut ontzettend relevant is in de sneaker wereld zegt natuurlijk genoeg over dit iconische model.

De Blazer is met zijn fijn materialen zoals leer, en de simpele kleuren echt een paartje om verliefd op te worden. Kijk bijvoorbeeld naar de Nike Blazer met een rode of blauwe Swoosh. Het witte leren bovenwerk word opgebroken door zachte grijze suede bij de toebox en natuurlijk door de gekleurde Swoosh.

Nu is het moment om de deze klassieke Blazer Mid ’77 Vintage toe te voegen aan jouw garderobe. De Nike Blazer Mid ’77 Vintage ‘Brick Red’ & Nike Blazer Mid ’77 Vintage ‘Blue’ zijn nu verkrijgbaar voor slecht €69,99 met ook nog eens gratis verzending. Check de knoppen hieronder om de twee colorways te shoppen.

Voor meer leuk STEALS & DEALS check je de komende 10 dagen de ‘Happy Sneaker Days’ pagina.

Nike Blazer Mid Vintage 'Brick Red'

BQ6806-102 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders

Nike Blazer Mid '77 Vintage 'Blue'

BQ6806-103 · Prijs vanaf €114,-

Naar alle aanbieders