Skip to content
Newsfeed

Packer Shoes en adidas werken samen aan Forum 84 High

29 oktober 2021 11:30
Packer Shoes en adidas werken samen aan Forum 84 High

Packer Shoes en adidas werken samen aan drie verschillende colorways van de Forum 84 High. Het Forum model van adidas maakte in 2021 een comeback en werd met open armen ontvangen.

Packer Shoes x adidas Forum 84 High

De kleine collectie tussen Packer en adidas bestaat uit drie kleurenschema’s. Het bovenwerk van alledrie de sneakers bestaat uit mesh en leer. De drie adidas strepen op de zijkant zijn gemaakt van suède.

Het mesh van het bovenwerk, de tong en de toebox zijn op alle paartjes spierwit. De rest van het leer, de veters en de middenzool hebben een crème kleur. Hierdoor krijgen de paartjes een uitstraling alsof deze echt uit 1984 komen.

Wat er verschilt tussen de drie verschillende colorways zijn de kleuren van de adidas strepen en de buitenzool. De groene colorway heeft groene strepen en een groene buitenzool. De blauwe colorway heeft blauwe strepen en een blauwe buitenzool. De bordeauxrode colorway heeft rode strepen en een rode buitenzool.

De co-branding van Packer is vooral te zien op de linker binnenzool. Hier staat het adidas logo niet op, maar wel die van Packer.

De releasedatum van het Packer Shoes x adidas Forum 84 High pack is nog niet bekend. Wil jij één van deze paartjes toevoegen aan jouw collectie? Volg ons dan op Instagram en houd de releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws.

Packer Shoes x adidas Forum 84 High
Packer Shoes x adidas Forum 84 High
Packer Shoes x adidas Forum 84 High