Skip to content
Staff Picks

Outfit Picks by Sneakerjagers – week 29

21 juli 2022 18:00
Outfit Picks by Sneakerjagers – week 29

De Outfit Picks by Sneakerjagers van week 29 staat weer voor je klaar. In dit overzicht hebben we een hoop hippe items voor zowel dames als heren op een rijtje gezet. Merken als Levi’s, Carhartt en Nike vliegen voorbij. Bij een hoop winkels is het uitverkoop dus deze week laten wij onze favoriete sale items zien.

Wil jij vaker op de hoogte zijn van het laatste nieuws in de streetwear wereld? Klik dan op de knop hieronder om altijd up-to-date te zijn.

Sneakerjagers Outfit Picks – week 29 (2022)

1. OpéraSPORT Chika Corset

We trappen het overzicht met de Outfit Picks van week 29 af met de items voor vrouwen. Het OpéraSPORT Chika Corset is een lichtblauwe top en is stijlvol voor in de zomer. De top is gemaakt van polyester en glimt een klein beetje. Aan de achterkant kan je het corset strakker en losser maken.

De prijs van het OpéraSPORT corset is nu €73,00.

outfit picks week 29 OpéraSPORT Chika Corset
Naked Copenhagen
OpéraSPORT Chika Corset

2. Carhartt WIP Trade Overall

De Carhartt WIP Trade Overall is ideaal voor elk seizoen. Zo kan je het in de zomer met een t-shirt of topje stijlen en spelen met de bretels en kan je in de winter een trui eronder aandoen. Het pak is bedekt in verticale strepen en heeft een grote buidelzak met het Carhartt logo.

De Carhartt WIP overall kost nu €105,00.

outfit picks week 29 Carhartt WIP Trade Overall
Naked Copenhagen
Carhartt WIP Trade Overall

3. Nike WMNS Boyfriend T-Shirt

Het Nike WMNS Boyfriend T-Shirt heeft een simpele graphic op de borst. Een wereldbol is aan het fietsen en heeft een doos met bloemen op de bagagedrager. Achter de wereldbol zien we de Swoosh. Onder de graphic staat ‘Bike Nike Planet Powered’.

De prijs van het Nike t-shirt is nu €23,99.

outfit picks week 29 Nike WMNS Boyfriend T-Shirt
BSTN
 Nike WMNS Boyfriend T-Shirt

4. Sporty & Rich Rizzoli Hoodie

De Sporty & Rich Rizzoli Hoodie heeft een blauwe kleur en valt hierdoor goed op. Op de linkerborst en op de rug staat dezelfde graphic, alleen verschilt het logo in grootte. Onder het Sporty & Rich logo staat de tekst ‘Health Club’.

De Sporty & Rich hoodie kost nu €114,99.

outfit picks week 29 Sporty & Rich Rizzoli Hoodie
BSTN
Sporty & Rich Rizzoli Hoodie

5. Nike Sportswear Women’s Plush Jacket

Het laatste item van de damesafdeling in het overzicht met de Outfit Picks van week 29 is het Nike Sportswear Women’s Plush Jacket. Dit fleece-jasje is helemaal in het zwart en is bijna helemaal gemaakt van fleece. Om de schouders en de kraag wordt gebruik gemaakt van nylon.

De prijs van het Nike jasje is nu €55,97.

outfit picks week 29 Nike Sportswear Women's Plush Jacket
Nike
Nike Sportswear Women's Plush Jacket

6. Nike Sportswear Essentials Men’s Insulated Woven Reversible Bomber

De Nike Sportswear Essentials Men’s Insulated Woven Reversible Bomber heeft een bruin kleurenschema en bestaat uit verschillende tinten. De jas heeft twee zakken aan de voorkant en heeft een extra cargo-zak op de mouw. Het Nike logo is op de borst in het zwart.

De Nike bomber kost nu €97,97.

Outfit Picks week 29 Nike Sportswear Essentials Men's Insulated Woven Reversible Bomber
Nike
Nike Sportswear Essentials Men's Insulated Woven Reversible Bomber

7. Carhartt WIP Hooded Chessboard Sweat

De Carhartt WIP Hooded Chessboard Sweat heeft een lichtgrijze kleur. De hoodie heeft op de borst een grote graphic van een schaakbord. In het schaakbord staat ‘Carhartt’ van boven naar beneden. Ook staan er verschillende schaakpoppetjes op het bord.

De prijs van de Carhartt WIP trui is €59,37.

Outfit Picks week 29 Carhartt WIP Hooded Chessboard Sweat
Freshcotton
Carhartt WIP Hooded Chessboard Sweat

8. Levi’s 501 Original

De Levi’s 501 Original is bij Freshcotton in de sale. Dit model spijkerbroek is de laatste jaren erg populair. De pijpen hebben een rechte pasvorm en dit exemplaar heeft een lichte wassing. Aan de tailleband zit een lederen patch met Levi’s branding en het rode label zit aan de achterzak vast.

De Levi’s 501 kost nu €76,97.

outfit picks week 29 Levi's 501 Original
Freshcotton
Levi's 501 Original

9. Palmes Groundsman Trousers

De Palmes Groundsman Trousers hebben een opvallende groene kleur. De broek heeft een workwear uitstraling maar is geen cargo broek. Beide zakken hebben extra stiksels wat voor een unieke look zorgt. Op de rechter achterzak staat het Palmes label.

De prijs van de Palmes broek is nu €65,00.

outfit picks week 29 Palmes Groundsman Trousers
Asphaltgold
Palmes Groundsman Trousers

10. Pleasures Spray Cardigan

We sluiten het overzicht met de Outfit Picks by Sneakerjagers van week 29 af met de Pleasures Spray Cardigan. Dit vest heeft een vervaagde ruitjes-print in rode en roze tinten. Het materiaal is wat harig en ziet er grof uit. Op de linkerborst staat het Pleasures logo geborduurd.

De Pleasures cardigan kost nu €49,00.

outfit picks week 29 Pleasures Spray Cardigan
Asphaltgold
Pleasures Spray Cardigan