Skip to content
Staff Picks

Outfit Picks by Sneakerjagers – week 18

5 mei 2022 20:00
Outfit Picks by Sneakerjagers – week 18

Elke week delen wij van Sneakerjagers onze favoriete kledingstukken van de week. Vandaag is het tijd voor de outfit picks van week 18. De eerste vijf items zijn voor de dames en de laatste vijf voor de heren. Wil jij altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de streetwear-wereld? Klik dan op de knop hieronder.

Sneakerjagers Outfit Picks week 18 (2022)

1. Carhartt WIP Bib Overall

We beginnen het overzicht met de Carhartt WIP Bib Overall. Dit pak is gemaakt van denim en is mouwloos. De schouders zijn verstelbaar en zijn in dezelfde stijl als bretels. Aan de voorkant van de body zit een buidelzak met het Carhartt WIP logo erop. De jeans die aan de body vastzitten hebben een rechte pasvorm.

Dit pak van Carhartt WIP kost €160,00.

outfit picks week 18 Carhartt WIP Bib Overall
Naked Copenhagen
Carhartt WIP Bib Overall
Naked Copenhagen

2. Stüssy Vertical Striped Knit Crew

Een trui is in Nederland ook tijdens de zomer van belang. Met de Stüssy Vertical Striped Knit Crew steel jij de show. De trui is verticaal gestreept met wit, blauw, zwart, bruin, groen en geel. Op de linkerborst staat het Stüssy logo in het wit geborduurd. De rug is blanco, maar uiteraard wel gestreept. Deze sweater heeft een oversized fit.

De prijs van de Stüssy trui is €160,00.

outfit picks week 18 Stüssy Vertical Striped Knit Crew
Naked Copenhagen
Stüssy Vertical Striped Knit Crew
Naked Copenhagen

3. Jordan (Her)itage Women’s Top

Deze Jordan (Her)itage Women’s Top stoomt jou klaar voor de lente en de zomer. Het shirt heeft een lichtblauwe kleur met een lichte krijtstreep. Jordan’s Jumpman staat op de linkerborst in dezelfde blauwe kleur als het shirt. Aan de voorkant zit een knoopsluiting en aan de zijkant zitten splitjes. Door de knoopjes kan je het shirt zowel dicht als open dragen wanneer het eindelijk weer wat warmer is.

Deze Jordan top kost €64,99.

outfit picks week 18 Jordan (Her)itage Women's Top
Nike
Jordan (Her)itage Women's Top
Nike

4. Sporty & Rich Running Tee

Het Sporty & Rich Running Tee heeft een minimalistisch design. Het shirt is gemaakt van katoen en is in een beige kleur. Op de borst staat een graphic met de tekst ‘Sporty & Rich Running’ met twee hardlopende figuren ernaast. Verder staat er geen print op de rug van het shirt.

De prijs van het Sporty & Rich t-shirt is €59,99.

outfit picks week 18 Sporty & Rich Running Tee
BSTN
Sporty & Rich Running Tee
BSTN

5. Daily Paper WMNS Pakena Pant

Het laatste item voor de dames in dit overzicht is de Daily Paper WMNS Pakena Pant. Deze jeans is helemaal in het zwart. Over de broek loopt Daily Paper’s monogram-print. Dit is het schild wat zij ook gebruiken als logo. De pijpen van de broeken lopen flared uit, wat voor een speels effect zorgt.

De Daily Paper broek kost €119,99.

outfit picks week 18 Daily Paper WMNS Pakena Pant
BSTN
Daily Paper WMNS Pakena Pant
BSTN

6. Daily Paper Povan Ss Shirt

Het Daily Paper Povan Ss Shirt is een echte eye-catcher. Het shirt heeft een tropische print met de tekst ‘Protect Paradise’ ertussen. Op de rug staat een grote illustratie van een bloem met ‘Daily Paper’ er boven en de tekst ‘Protect Paradise’ komt hier ook weer terug.

De prijs van het Daily Paper shirt is €119,95.

outfit picks week 18 Daily Paper Povan Ss Shirt
Freshcotton
Daily Paper Povan Ss Shirt
Freshcotton

7. Tommy Jeans TJM NBA-M16-opt2 Jacket

Het Tommy Jeans TJM NBA-M16-opt2 Jacket is helemaal in het donkerblauw. De jas is gemaakt van nylon en erg luchtig voor de lente. Aan de jas zit een grijze capuchon vast. Op de borst staat in grote rode letters ‘Tommy Jeans’. Op de linkerborst staat ook het NBA-logo.

Het Tommy Jeans jasje kost €119,95.

outfit picks week 18 Tommy Jeans TJM NBA-M16-opt2 Jacket
Freshcotton
Tommy Jeans TJM NBA-M16-opt2 Jacket
Freshcotton

8. By Parra Horse P Crewneck

De By Parra Horse P Crewneck is in het paars. De trui is gemaakt van katoen en heeft een print aan de voorkant. Op de print zie je een paard door de opening van de ‘P’ springen. De ‘P’ staat uiteraard voor ‘Parra’. Onder de graphic staat dan ook ‘arra’ om de branding af te maken.

De prijs van de By Parra trui is €105,00.

outfit picks week 18 By Parra Horse P Crewneck
Asphaltgold
By Parra Horse P Crewneck
Asphaltgold

9. Gramicci Nylon Packable G-Short

De Gramicci Nylon Packable G-Short is ideaal voor de zomer en voor op vakantie. De korte broek is gemaakt van nylon, dus het is ook niet erg als er een spetter water op komt. Het broekje is geheel in het groen en heeft een elastische tailleband met een klein riempje. Op de linkerpijp staat het logo van Gramicci.

De korte broek van Gramicci kost €89,00.

outfit picks week 18 Gramicci Nylon Packable G-Short
Asphaltgold
Gramicci Nylon Packable G-Short
Asphaltgold

10. Levi’s Vintage Fit Trucker Jacket

We sluiten het overzicht met de Outfit Picks by Sneakerjagers van week 18 af met het Levi’s Vintage Fit Trucker Jacket. Dit jasje is compleet gemaakt van denim. Het jasje is in een vintage stijl waardoor er wat ‘slijtage’ te zien is op de mouwen en op de borst. Aan de voorkant zitten vier zakken, twee op borsthoogte en twee op taillehoogte. Aan één van de zakken hangt Levi’s herkenbare Red Label.

De prijs van het Levi’s jasje is €99,95.

outfit picks week 18 Levi's Vintage Fit Trucker Jacket
Levi’s
Levi's Vintage Fit Trucker Jacket
Levi’s