Skip to content
Staff Picks

Outfit Picks by Sneakerjagers – week 13

31 maart 2022 17:01
Outfit Picks by Sneakerjagers – week 13

Iedere donderdag plaatsen wij onze favoriete Outfit Picks by Sneakerjagers van de week. In dit overzicht staan de outfit picks van week 13. Wil jij op ieder moment van de week het laatste streetwear nieuws op jouw timeline krijgen? Zorg er dan voor dat je onze Instagram-pagina @outfitsbysneakerjagers volgt.

Sneakerjagers Outfit Picks week 13 (2022)

1. Champion Diagonal Poly Woven Straight Hem Pants

De Champion Diagonal Poly Woven Straight Hem Pants is een lichte broek, ideaal voor de zomer. De broek heeft een beige kleur met het Champion logo op de heup. De pijpen vallen recht. Wat speciaal is aan deze broek is de tailleband. Deze kan je strakker trekken door middel van de koordjes.

De prijs van deze Champion broek is €69,95.

Outfit Picks week 13 Champion Diagonal Poly Woven Straight Hem Pants
Freshcotton
Champion Diagonal Poly Woven Straight Hem Pants
Freshcotton

2. Patagonia M’s Torrentshell 3L Jacket

De Patagonia M’s Torrentshell 3L Jacket heeft een groene kleur. Hoewel het officieel lente is, is het weer nog lang niet warm en hebben we alsnog een goede jas nodig. Deze jas beschermt jou tegen natte weersomstandigheden en is ideaal als tussenjas. Op de borst staat het Patagonia logo.

Deze Patagonia jas kost €169,95.

outfit picks week 13 Patagonia M's Torrentshell 3L Jacket
Freshcotton
Patagonia M's Torrentshell 3L Jacket
Freshcotton

3. Patta Chains Track Jacket

Onlangs heeft Patta hun Chains Track Jacket uitgebracht. Dit jasje is zwart en heeft een bijzondere print, gemaakt van sieraden, over het gehele jack lopen. Het gehele jasje is gemaakt van polyamide nylon. Op de linkerborst staat het Patta Script logo in het wit.

De prijs van het Patta jasje is €120,00.

Outfit picks week 13 Patta Chains Track Jacket
Patta
Patta Chains Track Jacket
Patta

4. Patta Chains Swim Shorts

Bij Patta’s Chains Track Jacket hoort ook een bijpassende Chains Swim Shorts. Deze zwembroek heeft exact dezelfde print en heeft het Patta logootje aan de linkerpijp. De zwembroek heeft twee zakken aan de zijkant, maar heeft ook een binnenzak waar je bijvoorbeeld jouw sieraden kan bewaren.

De Patta zwembroek kost €85,00.

Outfit Picks week 12 Patta Chains Swim Shorts
Patta
Patta Chains Swim Shorts
Patta

5. Nike Sportswear Swoosh Sweatshirt

Het Nike Sportswear Swoosh Sweatshirt bestaat uit verschillende kleuren. De rechtermouw heeft een lichtgrijze kleur, terwijl de body bruin is. De linkermouw heeft een donkerbruine kleur gekregen. Op de borst zit de Nike Swoosh geborduurd.

De prijs van de Nike trui is tijdelijk in de sale €38,47.

Outfit Picks week 13 Nike Sportswear Swoosh Sweatshirt
Nike
Nike Sportswear Swoosh Sweatshirt
Nike

6. Nike Sportswear Therma-FIT Puffer

Deze Nike Sportswear Therma-FIT Puffer heeft een uniek uiterlijk. De jas is opgedeeld in twee bruine kleuren. Op de borst tot de schouders en de achterkant van de mouwen zit een donkerbruine kleur. De rest van de jas is lichter bruin. Aan de zijkant zitten zakken en op de linkerborst staat het Nike logo.

Deze Nike jas kost tijdelijk in de sale €124,97.

outfit picks week 13 Nike Sportswear Therma-FIT puffer
Nike
Nike Sportswear Therma-FIT puffer
Nike

7. Palmes Mats Hooded Sweatshirt

De Palmes Mats Hooded Sweatshirt is een fijne trui voor de overgang van winter naar lente. De trui is in het zwart en heeft een simpele print aan de voorkant. Op de borst staat ‘Palmes Tennis Society’ in een universiteit-stijl. Onder de tekst zit een grote buidelzak.

De prijs van de Palmes hoodie is €159,00.

Palmes Mats Hooded Sweatshirt
Asphaltgold
Palmes Mats Hooded Sweatshirt
Asphaltgold

8. Real Bad Man Team RBM Sports Jacket

De Real Bad Man Team RBM Sports Jacket is een sportieve en stijlvolle tussenjas. Aan de voorkant staat ‘RBM’ met een illustratie van een spion en een schatkist met paddestoelen. Op de achterkant staat ‘Real Bad Man’. Ook op de mouw staat tekst. ‘Exterminate All Rational Thoughts’ is erop geborduurd.

Het Real Bad Man jasje kost €229,00.

Outfit picks week 13 Real Bad Man Team RBM Sports Jacket
Asphaltgold
Real Bad Man Team RBM Sports Jacket
Asphaltgold

9. The North Face M66 Cargo Pants

The North Face’s M66 Cargo Pants is met een hoop verschillende jassen, shirts, truien en sneakers te stijlen. De broek is zwart en heeft een rechte pijp. Boven de knie zitten twee extra zakken. De onderkant kan je recht laten, maar ook strakker maken met de trekkoordjes.

De prijs van deze The North Face broek is €109,00.

Outfit Picks week 13 The North Face M66 Cargo Pants
Asphaltgold
The North Face M66 Cargo Pants
Asphaltgold

10. Sixth June Varsity Jacket

We sluiten ons overzicht met de Outfit Picks by Sneakerjagers van week 13 af met het Sixth June Varsity Jacket. De body van deze jas is in een opvallende groene kleur en de mouwen zijn in het wit. De kraag en de zoomen hebben een groen met wit gestreepte print. Op de borst staat het Sixth June logo.

De varsity van Sixth June kost €89,99.

outfit picks week 13 Sixth June Varsity Jacket
Snipes
Sixth June Varsity jacket
Snipes