Skip to content
Staff Picks

Outfit Picks by Sneakerjagers – week 11

17 maart 2022 18:00
Outfit Picks by Sneakerjagers – week 11

Elke donderdag delen wij van Sneakerjagers onze favoriete Outfit Picks. In dit overzicht hebben wij de Outfit Picks van week 11 op een rijtje gezet. Sinds kort hebben wij op Instagram een account waar wij meer streetwear nieuws delen. Volg jij deze nog niet? Klik dan op de knop hieronder om naar @outfitsbysneakerjagers te gaan.

Sneakerjagers Outfit Picks week 11 (2022)

1. OLAF OH Uniform Hoodie

Het OLAF OH Uniform Hoodie heeft een simpel design en is met alle items uit jouw kledingkast te stijlen. De trui is helemaal in het zwart en heeft een capuchon met koordjes. Op de linkerborst staat het logo van Olaf Hussein’s merk in het wit.

De OLAF hoodie kost €89,95.

Outfit Picks week 11 OLAF OH Uniform Hoodie
Freshcotton
OLAF OH Uniform Hoodie
Freshcotton

2. Obey Turner Jacket Unbleached

Wanneer het te warm is om jouw dikke winterjas aan te doen buiten, komt het Obey Turner Jacket goed van pas. De jas is ongebleekt en heeft de natuurlijke kleur van katoen. De jas heeft elastische banden om de taille en de polsen. Op de linkerzak zit het logo van Obey.

Het Obey jasje kost €149,95.

Outfit Picks week 11 Obey Turner Jacket Unbleached
Freshcotton
Obey Turner Jacket Unbleached
Freshcotton

3. Obey Taylor Denim Jacket

Het Obey Taylor Denim Jacket heeft een donkere wassing. Rondom het jasje zitten verschillende patches en illustraties. Op de rug zit een grote illustratie van beren met ‘The world is yours’ eronder. Boven de illustratie staan de slogans die we vaker op Obey’s kleding zien, ‘NO Homophobia, NO Transphobia, NO Sexism, NO Violence & NO Abuse of Power’.

Het spijkerjasje van Obey kost €149,99.

Outfit Picks week 11 Obey Taylor Denim Jacket
Funkiehouse
Obey Taylor Denim Jacket
Funkiehouse

4. Dr Denim Bella Jeans

De Bella Jeans van Dr Denim hebben een losse pasvorm. De pijpen van de spijkerbroek zijn wijd, maar lopen wat smaller toe bij de enkel. De jeans hebben een lichte wassing. Aan de tailleband zit de branding van Dr Denim zelf.

Outfit Picks week 11 Dr Denim Bella Jeans
Funkiehouse
Dr Denim Bella Jeans
Funkiehouse

5. Trekk Crewneck

Trekk is een nieuw merk onder Asphaltgold. Deze lijn is speciaal ontworpen voor hondenliefhebbers. De crewneck is in het grijs en heeft geborduurde tekst op de borst. Op de borst staat ‘Up Down | Steep Flat | Wet Dry’.

De Trekk trui kost €75,00.

Outfit Picks week 11 Trekk Crewneck
Asphaltgold
Trekk Crewneck
Asphaltgold

6. Trekk No Matter What T-Shirt

Naast een crewneck zit er in de Trekk collectie ook een No Matter What T-Shirt. Het shirt heeft een lichte crème kleur en heeft illustraties op de linkerborst en op de rug. Op de linkerborst staat het Trekk logo en op de rug staan verschillende vormen.

Het Trekk t-shirt kost €39,00.

Outfit Picks week 11 Trekk No Matter What T-Shirt
Asphaltgold
Trekk No Matter What T-Shirt
Asphaltgold

7. PAL Sporting Goods Jai Alai Championship Varsity Jacket

Het PAL Sporting Goods Jai Alai Championship Varsity Jacket bestaat uit groen met wit. De body van het jasje is in het groen en heeft verschillende sportillustraties erop geborduurd. Op de linkerborst staat het logo van het merk. Ook op de mouwen staan verschillende patches.

Het varsity jack van PAL Sporting Goods kost €349,95.

Outfit Picks week 11 PAL Sporting Goods Jai Alai Championship Varsity Jacket
Afew
PAL Sporting Goods Jai Alai Championship Varsity Jacket
Afew

8. Carhartt WIP Single Knee Pant

De Carhartt WIP Single Knee Pant is gemaakt van denim. Deze broek heeft een bruine kleur en heeft de echte workwear uitstraling die we van Carhartt kennen. De broek heeft rechte pijpen en heeft het logo van Carhartt WIP op de rechter kontzak.

De broek van Carhartt kost €109,95.

Outfit Picks week 11 Carhartt WIP Single Knee Pant
Afew
Carhartt WIP Single Knee Pant
Afew

9. New Era Coops 59FIFTY New York Mets LRY

De New Era Coops 59FIFTY New York Mets LRY cap is helemaal in het blauw. Op de voorkant staat het logo van zowel de Mets als de Yankees met ‘vs’ er tussen. Aan de rechterzijkant staat het logo van de 2000 World Series. Aan de andere zijkant staat het New Era logo.

De New Era cap kost €54,95.

Outfit Picks week 11 New Era Coops 59FIFTY New York Mets LRY
Baskèts
New Era Coops 59FIFTY New York Mets LRY
Baskèts

10. Taion Crew Neck Button Down Vest Beige

We sluiten het overzicht met de Outfit Picks by Sneakerjagers van week 11 af met het Taion Crew Neck Button Down Vest Beige. Deze bodywarmer heeft een ronde hals en is erg gewatteerd. De stiksels zitten in horizontale en verticale lijnen, waardoor er veel vierkantjes vormen.

De bodywarmer van Taion kost €64,95.

Outfit Picks week 11 Taion Crew Neck Button Down Vest Beige
Baskèts
Taion Crew Neck Button Down Vest Beige
Baskèts