Skip to content
Upcoming

Ook de Nike Air Max Plus krijgt de Volt look

6 maart 2019 16:07
Ook de Nike Air Max Plus krijgt de Volt look

De laatste tijd is Nike actief gedoken in de huidige trend: Volt. We zien deze kleur steeds vaker verschijnen op Nike modellen. Het begon eigenlijk bij de Air Force 1 Off-White Volt. Later zagen we de kleur verschijnen op twee nieuwe Air Max 4 Tailwind’s. Het volgende model wat Nike de Volt look gaat geven zal deze Nike Air Max Plus ‘Volt’ worden.

Sinds een paar maanden is Nike weer een hoop oude modellen uit de kast aan het trekken. Zo hebben we de terugkomst van de P-6000, de Tailwind en de Air Max Plus weer in volle glorie mogen waarnemen. De Nike Air Max Plus is echter door de jaren heen uitgegroeid tot een extreem geliefde sneaker. Het model krijgt veel credit en respect vanuit de sneaker community en is highly collectable.

Vorig jaar kreeg de Nike Air Max Plus een extravagante upgrade: het model werd gemixt met de VaporMax. Door heel 2018 werd deze mix meerdere keren uitgebracht in verschillende colorways.

Voor de volgende Nike Air Max Plus is Nike dus gesprongen op de Volt-train. Het bovenwerk is gemaakt van een spierwitte mesh. Hier overheen zijn de stripes gemaakt van een grijze/zwarte gradiënt. De Swoosh heeft de eerste Volt tinten van de sneaker. In de midsole zien we de Volt kleur nogmaals terugkeren, waarna we hem als laatst zien op de outsole. Een ander goed toegepaste kleur is de rode Air Unit, wat perfect past bij het kleurenschema van deze sneaker.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Images by: Nike