Skip to content
Staff Picks

Onze top 10 picks uit de New Balance bestsellers voor heren

2 oktober 2021 16:00
Onze top 10 picks uit de New Balance bestsellers voor heren

New Balance werd in 1906 opgericht door William J. Riley en werd origineel ‘New Balance Arch Support Company’ genoemd. Voor zijn eerste producten raakte William geïnspireerd door de kippen in zijn achtertuin. Deze zag hij balanceren op hun driepuntige poten. Zo begon William zijn merk met een flexibele steunzool met drie steunpunten.

New Balance groeide over de jaren heen uit tot een wereldwijd merk en voegde door de jaren heen steeds meer items aan zijn collectie toe. Het resultaat is te vinden op de website van New Balance, want daar vind je nu de tofste schoenen, kleding en accessoires.

Uit de New Balance bestsellers voor de heren hebben wij een lijstje samengesteld met onze top 10 picks. De items uit deze lijst zijn te verkrijgen op de website van New Balance. Wil je liever zelf door de website heen scrollen? Klik dan op de knop hieronder.

1. New Balance 327

We beginnen de lijst met de New Balance 327. Het bovenwerk van het model is opgebouwd uit ruige suède en textiel. Verder komt het paar gekleed in een zwart en grijs jasje. De kicks dragen een witte middenzool en worden ondersteund met een bruine buitenzool. Hierop zijn nopjes te vinden.

Het paar heeft een prijs van €110,00 en is makkelijk te verkrijgen op de website van New Balance.

2. Small NB Pack Hoodie

Vervolgens voegen wij de Small NB Pack aan het lijstje toe. Het pack bestaat uit twee hoodies, deze zijn verkrijgbaar in de kleuren paars en geel. Op de borst is het New Balance logo te vinden. Verder vind je aan het uiteinde van de hoodie een klein, rood New Balance tag.

De hoodies hebben een prijs van €48,00 en zijn verkrijgbaar op de website van New Balance. Twijfel niet langer en shop deze items meteen.

3. New Balance Fresh Foam 1080v11

Vervolgens hebben wij ook de Fresh Foam 1080v11 uit de bestsellers van New Balance. De sneaker heeft een bovenwerk gemaakt van mesh. Hierop is een zwart kleurenschema te vinden met een grafisch printje. De zolen zijn opgebouwd uit Fresh Foam, dit geeft de sneaker een comfortabel gevoel tijdens het dragen. De middenzool is wit met een zwart printje. Ten slotte kleurt de buitenzool zwart.

Het model heeft een prijs van €170,00 en is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bestel de sneaker nu op de website van New Balance.

4. New Balance 57/40

Het 57/40 model is opgebouwd uit de materialen mesh en suède. Op het bovenwerk van de sneaker zijn verschillende tinten van blauw te vinden. Op het middenpaneel is het ‘N’ logo in het wit gestikt, deze is afgewerkt met een lichtblauw randje. Verder dragen de kicks een opmerkelijke middenzool, deze is off-white van kleur. De buitenzool komt gekleed in een zwart jasje.

Heb jij dit paartje op het oog? De kicks zijn te vinden op de website van New Balance en kosten €100,00.

5. Essentials Stacked Logo Joggingbroek

Op nummer vijf hebben wij de Essentials Stacked Logo Joggingbroek. Het item is volledig zwart met het New Balance logo op het bovenbeen geprint. Het kledingstuk is verkrijgbaar in meerdere kleuren en heeft een prijs van €45,00.

Heb jij deze joggingbroek ook op het oog? Twijfel dan niet langer en shop hem meteen op de website van New Balance.

6. New Balance Made in US 992

De Made in US 992 is een stijlvol paartje dat niet mag ontbreken in onze picks. De sneaker is opgebouwd uit pigskin en mesh. Verder draagt het model een zwart kleurenschema met zich mee, met de cijfers ‘992’ op de tong in het wit. Het merk voegt zijn bekende ‘N’ logo op het middenpaneel. Verder hebben de kicks een rubberen midden- en buitenzool, deze zijn gemaakt van duurzame materialen.

Zie jij jezelf al met dit paartje? De Made in US 992 kost €220,00 en is makkelijk te verkrijgen op de website van New Balance.

7. New Balance BB480LV1

Nu is de beurt aan de BB480LV1. Het model haalt zijn inspiratie uit meerdere basketbalschoenen van New Balance. De sneaker heeft een lederen bovenwerk. Hierop komen de kleuren zwart en goud bij elkaar. Op het middenpaneel is het ‘N’ logo in het zwart te vinden. Deze wordt afgewerkt met een gouden rand. De kleur goud maakt ook een vertoning op de hiel en het New Balance logo op de tong. Verder draagt het silhouet een witte middenzool en wordt deze ondersteund met een zwarte buitenzool. Deze onderdelen zijn gemaakt van rubberen.

Lijkt deze sneaker wat voor jou? De kicks hebben een prijs van €90,00 en kunnen makkelijk besteld worden op de website van New Balance.

8. Q Speed Fuel Short Sleeve T-shirt

Wij vervolgen onze beste picks met de Q Speed Fuel Short Sleeve T-shirt. Het kledingstuk is rood met een grafisch printje. Verder is het New Balance logo op de borst geplaatst.

Op de website van New Balance is dit kledingstuk ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Twijfel niet langer en shop het T-shirt voor €45,00.

9. New Balance 574

Het 574 model werd in 1988 voor het eerst gelanceerd en werd meteen een groot succes. Daarom voegen wij ook dit model aan onze lijst toe. De sneaker heeft een textiel bovenwerk in een lichtblauw en bruin kleurenschema. Op de hiel is een zwart accentje te vinden. Verder bevatten de kicks een witte middenzool gemaakt van rubber. De buitenzool van het model is bruin en sluit perfect aan op het bovenwerk.

Het model is ook verkrijgbaar in drie andere colorways. Deze kunnen gevonden worden op de website van New Balance voor maar €100,00.

10. New Balance CM997HV1

Wij eindigen onze picks uit de New Balance bestsellers met de CM997HV1. Het model komt gekleed in een blauw, bruin, rood en grijs jasje. De basis is gemaakt van mesh, hierover zijn suède overlays geplaatst. Verder draagt het silhouet een witte middenzool en een bruine buitenzool.

Dit pareltje heeft een prijs van €100,00 en is ook verkrijgbaar in een aantal verschillende colorways. Deze zijn allemaal te verkrijgen op de website van New Balance.

Tot zo ver onze beste picks uit de New Balance bestsellers voor de heren. Uiteraard vind je meer toffe items op de website van New Balance. Wil jij meer van zulke lijsten zien? Download dan de Sneakerjagers app en neem een kijkje bij onze blogs. Vergeet ons ook niet te volgen op Instagram, Facebook en Twitter.