Skip to content
Staff Picks

Onze top 10 leukste Back To School essentials bij Snipes

17 september 2021 11:00
Onze top 10 leukste Back To School essentials bij Snipes

Het nieuwe schooljaar is inmiddels in volle gang en dat betekent dat we het een en ander nodig hebben voor, tijdens en na school. Op de website van Snipes vind je de leukste Back To School essentials voor kinderen. Of je nu een stevige rugtas nodig hebt voor je boeken, of een warme jas voor onderweg naar school, Snipes got you covered!

Om jou te helpen zoeken naar de perfecte items hebben wij een top 10 samengesteld met de leukste Back To School essentials bij Snipes.

De Items uit deze lijst zijn te vinden op de website van Snipes en kunnen makkelijk met één klik op de afbeeldingen besteld worden. Wil je liever zelf door de Back To School essentials van Snipes scrollen? Klik dan op de knop hieronder.

1. Adicolor Rugzak Primegreen

We beginnen de lijst met een stevige rugzak. De Adicolor Rugzak Primegreen is lichtblauw van kleur, met aan de voorkant een witte adidas logo. Verder bevat de rugtas een extra zak aan de voorkant en aan de zijkanten, perfect om hier bijvoorbeeld je etui of drinkfles in te zetten.

Het item kost €29,99 en is verkrijgbaar op de website van Snipes. Lijkt dit iets voor jou? Klik dan op de afbeelding hieronder.

School essentials bij Snipes
School essentials bij Snipes

2. Nike Air Force 1

Vervolgens hebben wij de klassieke Air Force 1. Het model is volledig wit met aan de zijkant een gele Swoosh. Op de Swoosh zelf zit nog een klein, rode outline als Swoosh. Ook op het voorstuk van de middenvoering zie je een klein, rode outline als Swoosh. Verder staat er op de hiel ‘Nike’ geschreven en is het draad dat op de middenzool genaaid is oranje.

Het model kost €79,99 en is verkrijgbaar op de website van Snipes. Klik op de afbeelding hieronder om het paartje meteen te scoren.

Nike Air Force 1

3. Snipes Junior Small Logo Reflective Pufferjacket

Om lekker warm naar school te gaan tijdens de winter hebben wij de Junior Small Logo Reflective Pufferjacket. Het schouderstuk en capuchon van de jas is zwart, met op de borst een het Snipes logo in het wit. Verder is de jas volledig reflecterend en blijf jij goed zichtbaar in het donker.

De jas kost €69,99 en is verkrijgbaar op de website van Snipes. Klik op de afbeelding om de jas te bestellen.

School essentials bij Snipes
School essentials bij Snipes

4. Junior Jordan Tie Dye Boxy Tee

De Junior Jordan Tie Dye Boxy Tee heeft een zwart en witte tie-dye achtergrond. Op de voorkant van het shirtje staat ‘Jordan Air’ in het rood geschreven met daarop het Jumpman Logo.

Het shirtje zit momenteel in de uitverkoop en is van €27,99 naar €20,00 gegaan. Klik op de afbeelding hieronder om meteen een shirtje te bestellen.

Junior Jordan Tie Dye Boxy Tee

5. Snipes Junior Basic Logo Hoodie

Natuurlijk voegen wij ook de Snipes hoodies aan het lijstje toe. Deze zijn verkrijgbaar in het zwart en in het wit, waarop het Snipes logo aan de voorkant te vinden is.

De hoodies kosten €39,99 en zijn verkrijgbaar op de website van Snipes. Klik op de afbeeldingen hieronder om de hoodies te bestellen.

School essentials bij Snipes
School essentials bij Snipes

6. Jordan Airess Backpack

Met de Jordan Airess Backpack hoef jij je boeken niet meer in je handen vast te houden. Het item is volledig zwart met een aantal gouden accenten. Zo vind je een gouden Jumpman logo aan de voorkant van de tas en op één van de schouderbanden. Verder zijn de trekkers op de ritsen ook goud.

De tas kost €49,99 en is verkrijgbaar op de website van Snipes. Klik op de afbeelding hieronder om de rugzak te bestellen.

Jordan Airess Backpack

7. adidas NMD_R1 PrimeBlue

De adidas NMD_R1 Primeblue heeft Primeknit bovenwerk in de kleur zwart. Het silhouet heeft een witte middenzool, met een zwarte buitenzool. In de zool zit een BOOST technologie in verwerkt zodat jij comfortabel door de dag heen kunt. Op de middenzool zitten twee zwarte blokken, één op het voorstuk en één op het achterstuk. Ten slotte vind je op de hiel nog een zwarte trekker.

Het model kost €109,99 en is verkrijgbaar op de website van Snipes. Klik op de afbeeldingen hieronder om een paartje te scoren.

School essentials bij Snipes
School essentials bij Snipes

8. Junior Jordan 2 Fer Jacket

Om met de rugtas van nummer zeven te kunnen matchen hebben wij de Junior Jordan 2 Fer Jacket. Net als de rugtas is de jas volledig zwart met gouden accenten. Zo vind je op de borst een gouden Jumpman logo en staat er op de rechtermouw ‘Jordan’ in het goud geschreven.

De jas kost €74,99 en is verkrijgbaar op de website van Snipes. Klik op de afbeelding hieronder om de jas te bestellen.

Junior Jordan 2 Fer Jacket

9. Converse Junior Short Sleeve Logo Graphic T-shirt

Vervolgens hebben wij de Converse Junior Short Sleeve Logo Graphic T-shirt. Het shirt is volledig zwart met op het borst een blauwe grafische Converse-embleem. Aan de bovenkant van het embleem staat ‘Independent enough’ geschreven. Aan de onderkant lees je ‘Not to follow’ met daarnaast de cijfers 1908, het jaar waar het merk Converse opgericht werd. Het Converse-embleem is ook op de rug te vinden. Verder staat ‘Converse’ in het blauw op de mouw geschreven.

Het shirtje zit momenteel in de uitverkoop en is van €17,99 naar €7,99 gegaan. Klik op de afbeeldingen hieronder om meteen het shirtje te bestellen.

Converse Junior Short Sleeve Logo Graphic T-shirt
Converse Junior Short Sleeve Logo Graphic T-shirt

10. Levis LVG Sherpa Hoodie

We sluiten de lijst af met de Levi’s LVG Sherpa Hoodie. Het kledingstuk is gemaakt van fur materialen met een roze kleurtje. Verder vind je aan de voorkant het Levi’s logo in het donkerroze. Zo blijf jij lekker warm in de klaslokalen.

De hoodie kost €59,99 en is verkrijgbaar op de website van Snipes. Klik op de afbeelding hieronder om de hoodie te bestellen.

School essentials bij Snipes

Tot zover onze top 10 leukste Back To School essentials van Snipes. Wil jij op de hoogte gehouden worden op de laatste sneaker nieuws en releases? Download dan de Sneakerjagers app en volg ons op Instagram, Facebook en Twitter. Zo blijf jij altijd up-to-date en mis je nooit meer een release.