Skip to content
Staff Picks

Onze top 10 beste Reebok dames sneakers bij Footlocker

11 oktober 2021 18:00
Onze top 10 beste Reebok dames sneakers bij Footlocker

Bij Footlocker vind je een brede selectie aan stijlvolle Reebok sneakers voor dames. Om je te helpen zoeken naar het perfecte paartje, hebben wij speciaal voor jou een top 10 samengesteld van onze beste picks bij Footlocker.

1. Reebok Club C x Cardi B ‘Lilac’

We starten onze selectie met een speciaal paartje. In 2020 brachten Cardi B en Reebok samen de Club C x Cardi B uit. De Club C trok een hoop aandacht naar zich toe en heeft sindsdien een hoop colorways gekregen, waaronder ook de kleur paars. Momenteel is de sneaker in de sale en betaal je nu €69,99 in plaats van €109,99.

Reebok Club C x Cardi B
Image by Reebok
Reebok dames sneakers Footlocker
Club C x Cardi B ‘Lilac’

2. Reebok Legacy 83

Om nog even in het paarse thema te blijven, voegen wij ook de Reebok Legacy 83 aan het lijstje toe. Het silhouet haalt zijn inspiratie uit de hardloopstijl van Reebok uit de jaren 70. Zo dragen de kicks nopjes aan zijn buitenzolen wat ze perfect maken voor het hardlopen. Het paar is scherp afgeprijst en is van €99,99 naar €49,99 gegaan.

Reebok Legacy 83
Reebok dames sneakers Footlocker

3. Reebok Aztec Princess

Vervolgens hebben wij de Reebok Aztec Princess. De sneaker is opgebouwd uit textiel, leer en mesh. Door zijn witte kleurenschema en stijlvolle silhouet kunnen deze kicks gedragen worden onder elke outfit. De sneaker is in de sale van €89,99 naar €49,99 gegaan.

Reebok Aztec Princess
Reebok dames sneakers Footlocker

4. Reebok CL Legacy

Door zijn goud en zilveren kleurenschema is de Reebok CL Legacy een echte eyecatcher. De sneaker heeft een basis gemaakt van mesh, hierover zijn leren overlays geplaatst. Verder heeft het model een verhoogde middenzool en steken de elementen op de buitenzolen uit. In de uitverkoop zijn deze kicks van €99,99 naar €49,99 gegaan.

Reebok CL Legacy
Reebok dames sneakers Footlocker

5. Reebok Club C Double

Om jouw dagelijkse outfit een extra boost te geven, hebben wij de Reebok Club C Double. Het silhouet draagt een zwart en bruine kleurenschema en haalt zijn inspiratie uit tennisschoenen. De kicks zijn in de sale van €89,99 naar €49,99 gegaan.

Reebok Club C Double
Reebok dames sneakers Footlocker

6. Reebok Cardi B Classic Leather

De Club C is niet het enige paartje uit de samenwerking tussen Cardi B en Reebok. Zo vinden wij op de website van Footlocker ook de ‘Cardi B Classic Leather’ in een rood jasje. Het paar bevat doorschijnende accenten, een opmerkelijk design en plateauzolen. Deze elementen zijn allemaal gebasseerd op Cardi B’s persoonlijkheid. De sneaker is verkrijgbaar op de website voor €109,99.

Reebok Cardi B Classic Leather
Reebok dames sneakers Footlocker

7. Reebok Club C Satin

Wij vervolgen onze beste picks met de Reebok Club C Satin. Zoals de naam al verklapt, is het bovenwerk van dit opmerkelijk paartje gemaakt van satijn in een ‘Shell Purple’ kleurenschema. Verder draagt de sneaker een witte midden- en buitenzool. De sneaker is te vinden op de Footlocker site voor €89,99.

Reebok Club C Satin
Reebok dames sneakers Footlocker

8. Reebok Alter The Icons

Een ander Reebok paartje op de website van Footlocker, is de Alter The Icons. Het model komt gekleed in verschillende tinten van roze. Door zijn unieke design en opmerkelijke zolen hebben deze kicks een stijlvolle look. Het paar is door de uitverkoop scherp afgeprijst van €99,99 naar €49,99.

Reebok Alter The Icons
Reebok dames sneakers Footlocker

9. Reebok Daytona DMX

Voor de sportievelingen onder ons hebben wij de Reebok Daytona DMX. Het paar is opgebouwd uit mesh en leer. Door zijn eenvoudige kleurenschema en strakke design ontvangt het model een sportieve uitstraling. Ook dit paar zit in de sale en is afgeprijsd van €119,99 naar €59,99.

Reebok Daytona DMX
Reebok dames sneakers Footlocker

10. Reebok x Gigi Hadid Aztrek

Wij sluiten onze top 10 beste Reebok dames sneakers af met de Reebok x Gigi Hadid Aztrek. Samen met model Gigi Hadid werd de sneaker in 2019 uitgebracht. Nu is het paartje verkrijgbaar bij Footlocker in een zwart met gele kleurenschema. Het paar heeft een prijs van €119,99 en is daarnaast ook verkrijgbaar in twee andere colorways.

Reebok x Gigi Hadid Aztrek
Image by Gigi Hadid
Reebok dames sneakers Footlocker

Dit waren onze top 10 beste Reebok dames sneakers bij Footlocker. Mocht er niks leuks tussen zitten, kun je uiteraard op de website van Footlocker nog veel meer Reebok paartjes vinden.

Wil jij meer van zulke lijstjes lezen? Download dan de Sneakerjagers app en vergeet ons niet te volgen op Instagram, Facebook en Twitter.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date