Skip to content
Staff Picks

Onze top 10 beste picks uit de ABOUT YOU x Mogli collectie

30 september 2021 11:25
Onze top 10 beste picks uit de ABOUT YOU x Mogli collectie

Op de website van ABOUT YOU shop je de leukste items voor elk gelegenheid. Daarnaast zijn er een aantal stories te vinden die jou helpen met het zoeken naar de perfecte outfits. Zo vinden wij onder andere de story van de Berlijnse singer- en songwriter Mogli. Hier laat de artiest zien hoe zij haar dagelijkse outfits samenstelt met een extra touch.

Image by ABOUT YOU
Image by ABOUT YOU

Mogli begon vanaf een jonge leeftijd al met het schrijven van liedjes. De artiest bouwde samen met haar partner en filmmaker Felix Starck een oude schoolbus om tot een rijdende loft en reisden zij in 2016 een jaar lang door Noord-Amerika. Zo schreef zij voor Starck’s eerste film ‘Pedal the World’ drie liedjes. De artiest bracht later in 2017 haar debuutalbum uit genaamd ‘Wanderer’.

Speciaal voor jou hebben wij een lijstje samengesteld van de beste picks uit de ABOUT YOU x Mogli story. Wil je liever zelf door de story heen scrollen? Klik dan op de knop hieronder.

1. ‘Florence’ Vest

'Florence' Vest

We beginnen onze selectie met een gebreid vestje. Het kledingstuk is gemaakt van wol en draagt een wit kleurenschema met zich mee. Verder bevat het item bruine knoopjes en een verlaagde kraag.

Het kledingstuk heeft een prijs van €54,99 en is ook verkrijgbaar in het zwart. Lijkt dit vestje wat voor jou? Bestel dit pareltje dan meteen op de website van ABOUT YOU.

2. ‘Caya’ Jeans

Vervolgens hebben wij de ‘Caya’ jeans. Door zijn loose fit en zwarte kleurenschema kan de broek prima gedragen worden voor elke gelegenheid. De broekspijpen vallen net over de enkels heen waardoor de broek een stijlvolle look heeft.

Heb jij deze jeans ook op het oog? Het kledingstuk is verkrijgbaar op de website van ABOUT YOU voor €69,90

ABOUT YOU x Mogli

3. ‘Ria’ Sweatshirt

'Ria' sweatshirt

De ‘Ria’ sweatshirt is volledig gemaakt van katoen en komt gedipt in een donker rode tintje. Verder bevat het item een ronde hals en een rekbaar onderstuk.

Het kledingstuk heeft een prijs €49,90 en is makkelijk te verkrijgen via de website van ABOUT YOU.

4. ‘Rylie’ Broek

Om met het sweatshirt van hierboven te kunnen matchen hebben wij de ‘Rylie’ broek. Het item is een high waist model en heeft dezelfde rode kleurenschema als de ‘Ria’ sweatshirt.

Zie jij jezelf al met deze broek? Twijfel dan niet langer en bestel de broek op de website van ABOUT YOU voor maar €49,90.

ABOUT YOU x Mogli

5. ‘Freya’ Trui

'Freya' trui

Speciaal voor de koudere dagen voegen wij de ‘Freya’ trui aan onze beste picks toe. Het item is donkergrijs en bevat een gebreid patroon.

Het kledingstuk heeft een prijs van €59,90 en is makkelijk te verkrijgen op de website van ABOUT YOU.

6. ‘Sally’ Leggings

De ‘Sally’ leggings is volledig zwart en is makkelijk te combineren met meerdere kledingstukken. Verder bevat de legging wijde broekspijpen en vallen deze net over de enkels heen.

Deze stijlvolle item kost €39,90. Wacht niet langer en bestel het kledingstuk op de website van ABOUT YOU.

ABOUT YOU x Mogli

7. ‘Melisa’ Blazer

'Melisa' Blazer

De stijlvolle ‘Melisa’ blazer is beige van kleur. Verder neemt het kledingstuk bijpassende knopen mee die aan de voorkant te vinden zijn.

De blazer is te vinden op de website van ABOUT YOU en heeft een prijs van €79,90.

8. ‘Liz’ Jurk

Daarnaast is ook de ‘Liz’ jurk uit de story van Mogli te vinden. Het kledingstuk heeft een donkerrood kleurenschema en is doorschijnend. Verder bevat het model lange mouwen en valt de jurk over de knieën heen.

Het kledingstuk zit momenteel in de uitverkoop en is van €49,90 naar €34,90 gegaan. Wacht niet langer en scoor het kledingstuk op de website van ABOUT YOU.

ABOUT YOU x Mogli

9. ‘Nia’ Trui

'Nia' trui

Om lekker warm te blijven tijdens de winterdagen hebben wij de ‘Nia’ trui. Het kledingstuk is compleet zwart met een verhoogde kraag. Op de kraag is een zilveren rits te vinden.

Lijkt deze item wat voor jou? De trui kost €59,90 en is makkelijk te verkrijgen via de website van ABOUT YOU.

10. ‘Frida’ Broek

We sluiten de lijst met onze beste picks uit de ABOUT YOU x Mogli story af met de ‘Frida’ broek. Het item is donkergroen en wordt afgemaakt met zwarte strepen die over het kledingstuk te vinden zijn.

Heb jij deze broek ook op het oog? Shop de broek op de website van ABOUT YOU voor maar €39,90.

Tot zo ver onze beste picks uit de ABOUT YOU x Mogli story. Uiteraard zijn er meer items te vinden uit de story op de website van ABOUT YOU. Wil jij meer van zulke lijsten zien? Download dan de Sneakerjagers app en neem een kijkje bij onze blogs. Vergeet ons ook niet te volgen op Instagram, Facebook en Twitter om altijd up-to-date te blijven van de laatste sneaker nieuws en releases.