Skip to content
Staff Picks

Onze favorieten uit de PUMA x LIBERTY collectie

19 mei 2022 15:00
Onze favorieten uit de PUMA x LIBERTY collectie

PUMA en Liberty komen opnieuw samen voor het lanceren van een nieuwe zomer collectie. De collectie is geïnspireerd door de unieke schoonheid en ongedwongen aard van wilde bloemen. Daarnaast is de collectie ontworpen om dappere vrouwen die hun uitbundigheid omarmen te versterken. De items combineren de iconische prints van Liberty met de kenmerkende sportkledingstukken en sneakers van PUMA. Om je een beeld te geven van de collectie hebben wij onze favorieten op een rijtje gezet. Bekijk vooral ook de gehele collectie via de button hieronder!

PUMA x LIBERTY Mayze

De Mayze is een klassieke sneaker die meegaat met de moderene tijd. De basis van de sneaker kleur donker groen daarnaast hebben de schoenen een platformzool en PUMA-overlays met een contrasterende lila kleur. Het is een ontwerp die de aandacht trekt. Vooral het geborduurde bloemendetail en de doorzichtige zool vallen op.

Mayze
Mayze

PUMA x LIBERTY T-shirt

Op de voorkant en mouwen van dit T-shirt zitten geborduurde badge-logo’s van PUMA en Liberty. Het shirt heeft een relaxed-fit wat een oversized look geeft aan het ontwerp. Voel je vrij om er met dit shirt fantastisch uit te zien.

PUMA x LIBERTY T-shirt 
PUMA x LIBERTY T-shirt 

PUMA x LIBERTY geplooide rok

Deze geplooide rok is een kunstwerk om te dragen, er zijn twee verschillende bloemenprints op het ontwerp te zien. Één met grote bloemen en één met kleinere bloemen. De elastische tailleband zorgt voor een perfecte pasvorm. Daarnaast is dit item deels gemaakt van gerecycled materiaal. Waardoor je ook nog eens aan het milieu denkt!

PUMA x LIBERTY geplooide rok
PUMA x LIBERTY geplooide rok

PUMA x LIBERTY jack

Dit jack is een omkeerbare model, de ene kant bevat het bloemenpatroon en de andere kant combineert dit met een zwarte kleur. Daarnaast kun je al je spullen kwijt in de zij- en flapzakken. Het gestroomlijnd PUMA-model en de andere praktische details vormen de perfecte combinatie tussen functie en vorm.

PUMA x LIBERTY jack
PUMA x LIBERTY jack

PUMA x LIBERTY broek

Op deze broek is de LIBERTY-print van top tot teen te zien. De broek is een soepele broek met wijde pijpen. Dit maakt het combinatie van creativiteit en gemak. Daarnaast heeft de broek een elastische tailleband en praktische zakken.

PUMA x LIBERTY broek
PUMA x LIBERTY broek

PUMA x LIBERTY regenjack

Het weer houdt je niet meer tegen met dit regen jack. De bloemenprint is over dit gehele ontwerp te zien. Daarnaast komt de PUMA badge ook weer terug op dit item. Het is een jack met een relaxed-fit, een capuchon en veel opberg mogelijkheden. Niets houdt je meer tegen!

PUMA x LIBERTY regenjack
PUMA x LIBERTY regenjack

Dit waren onze favorieten uit de collectie, voor alle items kun je een kijkje nemen op de PUMA website. Shop snel je favoriet, voordat het uitverkocht is! Vergeet ook niet om onze nieuwspagina in de gaten te houden voor alle nieuws rondom adidas en meer.