Skip to content
Staff Picks

Onze favorieten uit de cadeaugids van The North Face

17 december 2021 15:01
Onze favorieten uit de cadeaugids van The North Face

Speciaal voor de feestdagen komt The North Face met een cadeaugids. Zo shop je de leukste artikelen voor bijvoorbeeld je oom, je vriendin of voor je broertje. Om je een beetje inspiratie te geven voor het perfecte kerstcadeau, hebben wij onze favoriete items voor je op een rijtje gezet.

The North Face Winterjassen

Tijdens het winterseizoen is het natuurlijk belangrijk om een stevige jas te hebben. De jassen van The North Face zijn dik opgevoerd en zijn daarnaast ook sneldrogend en vochtafvoerend. Hierdoor zijn de jassen perfect voor in de winter en ideaal om als cadeau te geven. Check hieronder onze favorieten.

TNF Heren Colour Block Sierra-Donsparka

TNF Uniseks Lhotse-duster

TNF Heren Gotham-jas

TNF Vrouwen Sierra Parka Duster

Tassen

Een ander tof cadeau die jij tijdens de feestdagen kunt weggeven, is een goede tas. Of je er nu eentje zoekt voor het sporten, voor school of voor een weekendje camperen in het bos, bij The North Face vind je ze allemaal. De tassen zijn gemaakt van stevige materialen en hebben een ruim opbergvak om al je spullen in kwijt te kunnen. Bekijk onze favorieten hieronder.

Base Camp-tas IC Recycled

Slackpack 2.0 Rugzak

Jester-Rugzak

The North Face Kids

Uiteraard mogen wij ook niet de kleintjes vergeten tijdens de kerstdagen. Zo hebben wij een paar van onze favoriete kledingstukken voor de kinderen op een rijtje gezet. De items zijn gemaakt van warme materialen en houden de kids de hele winter lang warm en stijlvol.

Tot zo ver onze favoriete picks uit de Cadeaugids van The North Face. Uiteraard kun je op de website nog een hoop andere items vinden die jij tijdens de feestdagen kunt weggeven. Wil je liever zelf door de Cadeaugids heen scrollen? Klik dan op de knop hieronder.