Skip to content
Upcoming

Onze favoriete picks uit de wintercollectie van Footshop

8 november 2021 21:00
Onze favoriete picks uit de wintercollectie van Footshop

Om er zo stijlvol mogelijk uit te zien tijdens de winterdagen, shop je nu op de website van Footshop de leukste items uit de nieuwe wintercollectie. Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij onze favoriete picks van de website geplukt. We laten zien hoe jij deze items het beste kunt stijlen.

Combinatie 1: Black Days

We starten onze eerste combinatie met deze stijlvolle jas van Tommy Jeans. Het kledingstuk is volledig zwart met het merklogo op de borst gestikt. Daarnaast is de jas dik opgevoerd en heeft het een verhoogde kraag.

Tommy Jeans Cord Puffa Jacket
Tommy Jeans Cord Puffa Jacket

De jas is mooi te combineren met de Converse Run Star Hike. Net als de jas, is de sneaker volledig zwart met zilveren veterogen. Opvallend element aan de schoen, zijn natuurlijk de zolen. Deze zijn verhoogd met een uitstekend profiel aan de onderkant.

nieuwe wintercollectie footshop
Converse Run Star Hike

Combinatie 2: Orange Flavour

Vervolgens hebben wij de Horsefeathers Morse jas. Het item combineert de kleuren zwart en fel rood met het Horsefeathers logo op de borst gestikt.

Horsefeathers Morse Jas
Horsefeathers Morse Jas

Door zijn felle kleur rood is de jas mooi te dragen met deze muts van The North Face. Het item komt gekleed in een oranje kleurtje met het merk logo is zichtbaar aan de voorkant.

nieuwe wintercollectie footshop
The North Face Logo Cuf Beanie

Combinatie 3: White Forest

De Reebok Club C Cleated Mid is volledig wit met het Reebok logo op de tong en middenpaneel gedrukt. De sneaker combineert de materialen leer en mesh en het verhoogde middenzool geeft het silhouet meer vorm.

Reebok Club C Cleated Mid
Reebok Club C Cleated Mid

Combineer de kicks samen met deze witte muts van New Era. Aan de voorkant is het ‘NY’ logo in het zilver geborduurd en vind je aan de bovenkant een witte pompom.

New Era Beanie
New Era Beanie

Combinatie 4: Beige Lovers

Nu is het de beurt aan de Vans Vault x Taka Hayashi boots. De sneaker is opgebouwd uit suède en leer en komt gekleed in verschillende tinten van beige. De zolen zijn verwerkt met polyurethaanschuim. Door dit materiaal is de sneaker niet alleen waterdicht, maar ook windbestendig.

nieuwe wintercollectie footshop
Vans Vault x Taka Hayashi boots

Combineer de kicks met deze beige sjaal van Carhartt. De sjaal sluit mooi aan op het kleurenschema van de boots en heeft in het hoekje het Carhartt logo gestikt.

nieuwe wintercollectie footshop
Carhartt WIP Crew Scarf

Combinatie 5: Strawberry Pink

Voor onze laatste combinatie beginnen wij met dit opmerkelijke paartje van Converse. De Converse x Feng Chen Wang Chuck 70 combineert de kleuren roze en beige. De sneaker heeft een uniek silhouet en heeft een bovenwerk gemaakt van textiel. Ook de zolen hebben een opmerkelijke vorm gekregen en lijken opgengebroken.

Converse x Feng Chen Wang Chuck 70
Converse x Feng Chen Wang Chuck 70

De sneaker is mooi te combineren met deze roze Napapijiri muts. Aan de voorkant is het merklogo gestikt. Daarnaast is het item ook verkrijgbaar in verschillende andere kleuren.

nieuwe wintercollectie footshop
NAPAPIJRI FOLI 2

Tot zo ver onze picks uit de nieuwe wintercollectie van Footshop. Mocht je er niks leuks tussen vinden, kun je natuurlijk op de website van Footshop nog een hoop andere stijlvolle items vinden om jouw perfecte winteroutfit samen te stellen.