Skip to content
Staff Picks

Onze favoriete picks uit de Footshop Cadeaugids

13 december 2021 16:18
Onze favoriete picks uit de Footshop Cadeaugids

Inspiratie nodig voor het perfecte kerstcadeau? Met de Footshop Cadeaugids vind je een hoop leuke items die jij tijdens de feestdagen kunt weggeven. Van merken als Y-3, Stüssy en IVY PARK, voor iedereen is er wel wat te vinden. Om je een beetje op weg te helpen, hebben onze favoriete picks uit de Cadeaugids voor je op een rijtje gezet.

Footshop Cadeaugids

adidas x IVY PARK Dufflebag

adidas IVY PARK Dufflebag

Onze eerste favoriete pick, is deze stijlvolle duffle bag van adidas en IVY PARK. Het item heeft een groen kleurenschema gekregen met het IVY PARK logo meerdere malen op de schouderbanden gestikt. Verder is de tas opgebouwd uit duurzame materialen en zorgen de ruime opbergvakken ervoor dat je al je spullen er in kwijt kunt.

Dr. Martens Sinclair

Dr. Martens sinclair
Footshop Cadeaugids

Een paar stevige laarzen zijn altijd handig. Vooral tijdens de koude winterperiode. De laarzen van Dr. Martens zijn gemaakt van patent leather en zijn volledig in het zwart gezet. Over het silhouet heen zijn gele accenten te vinden en op de tong is een rits geplaatst.

Stüssy Basic Zip Hood

Stüssy zip up hoodie
Footshop Cadeaugids

Vervolgens hebben wij deze basic zip-up hoodie van Stüssy. Het item is volledig zwart met het Stüssy logo op de borst en rug gestikt. Het kledingstuk heeft een oversized fit en is gemaakt van zacht en fijn materiaal. Dit maakt het item een perfect kerstcadeau.

Footshop meets Reebok Hoodie

Footshop bestaat 10 jaar en dit viert het merk met een speciale capsule collectie. De collectie is in samenwerking met Reebok gedropt en bestaat uit een hoop opmerkelijke items. Zo komt ook deze hoodie uit de capsule voort in een beige colorway. De hoodie heeft verschillende elementen gekregen en verwijzen allemaal naar het 10-jarige bestaan van Footshop.

Footshop meets reebok hoodie
Footshop Cadeaugids

Nike Offline Pack ‘Green’

Nike offline green
Footshop Cadeaugids

Nu is het de beurt aan de Nike Offline in een ‘Green’ colorway. De upper is opgebouwd uit textiel en de veterlussen zijn net boven de middenzolen geplaatst. Op het middenpaneel is een lichtgrijze Swoosh gedrukt. Ook de zolen hebben een verdikte look gekregen en geven het silhouet meer vorm.

Stüssy Washed Canvas Shop Jacket

Stüssy washed canvas shop jacket
Footshop Cadeaugids

Tijdens de winterperiode is het natuurlijk ook belangrijk om een stevige jas te hebben. Deze jack van Stüssy is volledig zwart en heeft een ‘washed’ look gekregen. Aan de voorkant zijn meerdere zakken geplaatst en op de borst is het Stüssy logo zichtbaar.

adidas UltraBOOST 5.0 DNA

adidas ultraBOOST 5.0 NDA
Footshop Cadeaugids

Een ander tof paartje die jij tijdens de kerstdagen kunt weggeven, is de adidas UltraBOOST 5.0 DNA. De sneaker heeft een roze kleurenschema gekregen en heeft de drie strepen van adidas op het middenpaneel in het wit gestikt. De zolen zijn verwerkt met een BOOST-technologie en maken het paartje erg comfortabel.

adidas x IVY PARK Corduroy Sweatsuit

adidas x IVY PARK Corduroy Hoodie
Corduroy Hoodie adidas x IVY PARK
adidas x IVY PARK Corduroy Sweatpants
Corduroy Sweatpants adidas x IVY PARK

Dit grijze sweatsuit van adidas en IVY PARK is gemaakt van comfortabele corduroy en is zowel voor de heren als voor de dames te dragen. Het pak heeft een losse pasvorm en op de mouwen en broekspijpen zijn de drie adidas strepen in donkergrijs gestikt.

Y-3 Ajutu Court High

Y-3 AJUTU Court High
Footshop Cadeaugids

Onze laatste favoriete pick uit de Cadeaugids van Footshop, is de Y-3 Ahutu Court High. De sneaker heeft een minimalistisch design en een volledig zwarte upper. Verder is er ook een rits op het bovenwerk te vinden en is het Y-3 logo op de tong en hiel zichtbaar. De zolen en neus hebben een off-white kleurtje en maken het paar helemaal compleet.

Footshop Cadeaugids

Dit waren een paar van onze favoriete picks uit de Cadeaugids van Footshop. Uiteraard shop je op de website nog een hele hoop toffe items die jij tijdens de feestdagen kunt weggeven. Wil je liever zelf door de Cadeaugids heen scrollen? Klik dan op de knop hieronder!