Skip to content
Staff Picks

Onze favoriete picks uit de End of Season sale van Levi’s

4 januari 2022 18:00
Onze favoriete picks uit de End of Season sale van Levi’s

De End of Season Sale is nu aan de gang op de website van Levi’s. Met de sale shop jij jouw favoriete denim items met kortingen die oplopen tot wel 50%! Daarnaast ontvangen leden van Levi’s ook nog is extra korting bovenop de afgeprijsde items. Wij laten zien hoe wij onze favoriete picks samenstellen voor de perfecte outfits.

Outfit 1: “Ik zag haar in die 501”

Onze eerste outfit is er eentje voor de dames. De look is geïnspireerd op het liedje ‘501’ van Bilal Wahib en heeft een casual uitstraling. Combineer een zwarte tanktop met een rood met bruin geruite shirt. Voeg er een 501 Jeans (ofcourse) en zonnebril aan toe en je look is compleet.

Remi Utility Shirt
Remi Utility Shirt – 50% korting
Levi's Sale
Tanktop Hoge Hals – 30% korting
501 Levi's Jean
501 Levi’s Original Jeans – 30% korting
Levi's Sale
501 Zonnebril – 30% korting

Outfit 2: Denim Tuesday

Het tweede outfit is samengesteld voor de heren. Zo stappen wij van de 501 over naar de 511 Skateboarding Slim Pocket Jean. De broek is mooi te combineren met de Tailored Truckerjack en de Housemark Sweatshirt maakt de look helemaal af. Om de outfit nog een extra boost te geven, voegen wij nog een zwarte Lanyard tasje aan de look toe.

Housemark Sweatshirt
Housemark Sweatshirt – 30% korting
Tailored Truckerjack
M&C Tailored Truckerjack – 50% korting
Levi's 511 jean
511 Skateboarding Pocket Jean – 30% korting
Levi's Sale
Horizontal Lanyard Tas – 50% korting

Outfit 3: Levi’s Red

Onze derde en laatste outfit bestaat uit genderless items. Dit betekent dat de outfit door iedereen gedragen kan worden. Levi’s signature kleur is rood. Zo combineren wij een rode joggingbroek met een bijpassende hoodie. Voeg er nog een Quilted Bucket Hat aan toe voor de ultieme outfit.

Red Tab hoodie
Red Tab Hoodie – 50% korting
Red Tab joggingbroek
Red Tab Joggingbroek – 30% korting
Levi's Sale
Quilted Bucket Hat – 50% korting

Tot zo ver onze favoriete picks en samengestelde outfits. Uiteraard kun je op de website van Levi’s nog een hoop andere toffe items vinden voor een laag prijsje. Wil je liever zelf door de End of Season sale van Levi’s scrollen? Klik dan op de knop hieronder!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date