Skip to content
Upcoming

Onze favoriete picks uit de buitenkleding van Nike

2 november 2021 15:00
Onze favoriete picks uit de buitenkleding van Nike

Op de website van Nike shop je de leukste buitenkleding om lekker warm te blijven tijdens de koudere periodes. Om je te helpen zoeken naar de perfecte jas, hebben wij onze favoriete picks op een rijtje gezet.

1. Nike ESC Bonded damesjack

We starten onze favoriete picks met de ESC Bonded damesjack. De jas heeft een oversized fit en heeft een beige tint gekregen. Het jack is gemaakt van stevig, geweven materialen met een paar waterdichte details. Daarnaast is de jas ook verkrijgbaar in een andere kleur en is het te verkrijgen voor €799,99.

Nike ESC Bonded damesjack
Buitenkleding Nike

2. Nike Sportswear Therma-FIT

Vervolgens hebben wij deze stijlvolle puffer jack. De jas heeft een loose fit waardoor je er makkelijk in kunt bewegen. Daarnaast heeft het model een verhoogde kraag en een dikke voering om lekker warm te blijven tijdens de winter. De jas heeft een prijs van €149,99.

Nike Sportswear Therma-FIT
Buitenkleding Nike

3. Nike Sportswear Icon Clash

Een ander tof item die wij van de website van Nike hebben geplukt, is het Sportswear Icon Clash jack. De jas is gemaakt van geweven materialen en fleece, hierdoor ontvangt het model een sportieve look. Daarnaast draagt het item de kleuren roze en rood. Dit jack is verkrijgbaar voor €119,99.

Nike Sportswear Icon Clash
Buitenkleding Nike

4. LeBron Premium Utility jack

Met dit Lebron Premium Utility jack blijf jij het hele regenseizoen lekker droog. Het item is gemaakt van waterafstotend materiaal en is licht opgevoerd. De jas combineert de kleuren groen, blauw en zwart en is makkelijk te bestellen voor €299,99.

LeBron Premium Utility Jack
Buitenkleding Nike

5. Giannis trainingsjack

Vervolgens hebben wij de Giannis trainingsjack voor de heren. Het item is volledig zwart en haalt zijn inspiratie uit MVP Giannis Antetokounmpo. Op de mouwen is een stippenpatroon met reliëf en fijne jacquardtape gestikt, hierdoor heeft het model een chique uitstraling. Daarnaast is het model voor 75% gemaakt uit gerecyclede materialen. De jas heeft een prijs van €99,99.

Nike Giannis
Buitenkleding Nike

6. Nike Air-Destroyer Liverpool FC

Op nummer zes plaatsen wij de Air-Destroyer Liverpool FC Varsity jack. Deze stijlvolle jas heeft op de borst een lijst met steden en cijfers. Deze verwijzen naar de Europese titels die de Reds hebben gewonnen. De jas is te vinden op de website van Nike voor €549,99.

Nike All-destroyer Liverpool FC
Buitenkleding Nike

7. Nike x Sacai

De Nike x Sacai jas is een echte eyecatcher. De jas is niet alleen dik opgevoerd, de mouwen en onderstuk van dit model zijn ook opgebouwd uit imitatiebont. Hierdoor ben jij extra beschermd tegen de kou. De jas is verkrijgbaar voor €599,99.

Nike x Sacai
Buitenkleding Nike

8. Nike Sportswear Therma-FIT long jacket

Vervolgens hebben wij het Sportswear Therma-Fit puffer jack in een lange variant. Het model is volledig zwart met het Nike logo op de borst in het wit gestikt. De jas valt net over de knieën en is warm opgevoerd. De jas heeft een prijs van €249,99.

Nike Sportswear Therma-FIT
Buitenkleding Nike

9. Nike Therma-FIT puffer jack

Het Nike Therma-FIT puffer jack voor de heren combineert verschillende bruin tinten. De ritsen zijn zwart en zijn een mooie aanvulling op het model. De jack is dik opgevoerd en is te verkrijgen voor €249,99.

Nike Therma-FIT Puffer jack
Buitenkleding Nike

10. Jordan Essentials Statement

Wij sluiten onze reeks met beste picks af met de Jordan Essentials Statement bomberjack. De jas heeft een groene kleur gekregen en heeft het Jumpman logo aan het uiteinde van de mouw gestikt. Door zijn simpele design kan de jas met vele outfits gedragen worden. De jas kost €224,99.

Jordan Essentials Statement
Buitenkleding Nike

Tot zo ver onze favoriete picks uit de buitenkleding van Nike. Mocht je er niks leuks tussen vinden, kun je uiteraard op de website van Nike nog een hoop toffe items vinden voor de winter.