Skip to content
Staff Picks

Onze favoriete kerstcadeau’s bij Patta

18 december 2021 18:00
Onze favoriete kerstcadeau’s bij Patta

Over een week is het dan zover, kerst. Sommigen hebben alle kerstcadeau’s al binnen en onder de boom liggen, maar anderen hebben nog niet zo veel inkopen gedaan. Ben jij nog op zoek naar een cadeau voor familie, vrienden of voor jezelf? Neem dan gauw een kijkje in ons overzicht met de beste kerstcadeau’s van Patta.

1. Patta SIGG Traveler Water Bottle 0.6L

We starten ons overzicht met onze favoriete kerstcadeau’s bij Patta met een waterfles. Deze Patta SIGG Traveler Water Bottle houdt jouw water lekker fris en koel. De dop heeft een gat, zodat je de fles ook aan een tas kan hangen met een haak.

Deze waterfles kost €27,50.

Patta SIGG Traveler Water Bottle 0.6L

2. Patta Sports Socks 2-Pack

Je kan nooit genoeg sokken hebben. Patta verkoopt hun Sports Socks 2-Packs in twee verschillende kleuren, namelijk zwart en wit. Het Patta logo zit op de enkel in de andere kleur.

De 2-Packs kosten €25,00.

Patta Sports Socks Black
Sports Socks White

3. Patta Underwear Boxer Briefs 2-Pack

Het ondergoed van Patta is stijlvol en comfortabel. De boxers zijn alleen nog verkrijgbaar in het grijs en in het wit. Op de elastische band staat het Patta logo. Je krijgt twee onderbroeken in één pack.

De prijs van de onderbroeken is €50,00.

Patta Underwear Boxer Briefs Grey
Underwear Boxer Briefs White

4. Patta Logo Shoe Horn

Een echte sneakerhead heeft een schoenlepel nodig. Deze schoenlepel van Patta is gemaakt van metaal zodat jouw voet een stuk makkelijker de schoen in glijdt. Zo bescherm je ook gelijk de hiel van jouw favoriete kicks.

De prijs van deze schoenlepel is €15,00.

Logo Shoe Horn

5. Patta x Moleskine Notebook

Patta heeft met Moleskine samengewerkt aan een notitieboek. Aan de voorkant staat de vuist van de Black Lives Matter beweging en op de achterkant staat het Patta logo.

Dit notitieboekje kost €25,00.

Patta x Moleskine Notebook

6. Patta Double Sided Coaster 4-Pack

Iemand in jouw omgeving die pas is verhuisd? Dan is het Patta Double Sided Coaster 4-Pack een perfect kerstcadeau. Aan de voorkant staat het Patta logo en op de achterkant een aangekleed skelet die aan het drinken is.

Deze onderzetters kosten €20,00.

Patta Double Sided Coaster 4-Pack
Double Sided Coaster 4-Pack

7. Patta x Helinox Tactical Table S

Voor de kampeerfanaten is de Patta x Helinox Tactical Table S een praktisch kerstcadeau. Het tafeltje is makkelijk op te vouwen en heeft een net er onder voor het opbergen van nog meer spullen.

De prijs van het kampeertafeltje is €125,00.

Patta x Helinox Tactical Table S

8. Patta Soundsystem Utility Digi DJ Bag

De Patta Soundsystem Utility Digi DJ Bag is eigenlijk ontworpen voor DJ’s. In de tas zit ruimte voor SD-kaartjes en USB-sticks. De twee compartimenten kan je van elkaar los maken en dan ook los dragen.

De prijs van dit tasje is €125,00.

Soundsystem Utility Digi DJ Bag

9. Patta Script Logo Outline Mug

De Patta Script Logo Outline Mug is helemaal in het rood. Aan de voorkant staat het logo van Patta in het zwart met wit. In de wintertijd kan jij hier de heerlijkste warme chocolademelk uit drinken.

De mok kost €23,00.

Patta Script Logo Outline Mug

10. DFNS Footwear Protector 150ml

We sluiten ons overzicht met onze favoriete kerstcadeau’s bij Patta af met de DFNS Footwear Protector. Hiermee kan jij jouw schoenen beschermen tegen viezigheid. Een must-have voor alle sneakerfanaten.

De Footwear Protector kost €15,00.

DFNS Footwear Protector

Wil jij vaker op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de sneaker wereld? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. In de app kan je onze blogs lezen, de releasekalender checken en tot en met 24 december meedoen aan onze dagelijkse giveaways van de adventskalender.