Skip to content
Events

Onze favoriete games uit de Black Friday sale bij Bol.com

26 november 2021 13:18
Onze favoriete games uit de Black Friday sale bij Bol.com

Het is eindelijk Black Friday en bij Bol.com shop je een hoop artikelen met hoge kortingen. Zo scoor je onder andere de leukste games met kortingen die op kunnen lopen tot wel 40%! Wij hebben onze favoriete games voor je op een rijtje gezet.

Bol.com

Bol.com is een online warenhuis met talloze items om uit te kiezen. Van babykleding tot aan dierencadeaus, bij Bol.com vind je het allemaal. Zo vind je onder andere ook een brede selectie aan videogames.

Bol.com Black Friday

Nu het Black Friday is, zijn er een hoop games in de sale te vinden en scoor jij bij Bol.com de leukste spellen voor een lage prijs. Een ander leuk feitje om te weten over het warenhuis, is dat ze super snel verzenden. Bestel vandaag nog voor 23:59 uur en ontvang je game morgen in huis. Dit zijn onze favoriete games op een rijtje gezet.

1. FIFA 22 – PS4

We starten onze favoriete picks meteen met een bekende game; de FIFA 2022 editie. Met deze game word je onderdeel van professioneel voetbal en ga jij het veld op met bekende voetbalspelers van de grootste clubs. Naast de Playstation 4 is de game ook verkrijgbaar voor meerdere gameconsoles.

FIFA 22

2. Plants vs. Zombies De strijd om Neigborville – Nintendo Switch

Pak je Nintendo Switch erbij en ga de strijd om Neighborville aan met de Plants vs. Zombies game. Speel hilarische games en versla epische bazen. Verzamel medailles en ruil ze in voor de tofste outfits. De game is zowel online als offline te spelen en is ook super leuk om samen met vrienden te spelen.

Bol.com Black Friday

3. F1 2021 – PS4

Altijd al fan geweest van de Formule 1? We got you! Onze derde favoriete pick is de F1 2021 voor de Playstation 4. Met deze game start je jouw eigen Formule 1 carriére op samen met bekende coureurs als Max Verstappe en Lewis Hamilton.

Bol.com Black Friday

4. De Sims 4 – Xbox One

Bouw je eigen wereld op met de Sims 4 voor de Xbox One. Bepaal het haar, kleding en levensdoel van jouw eigen Sims personage en bouw je perfecte huis. Met de game verken je levendige werelden en uit jij je creativiteit op verschillende manieren.

De Sims 4

5. Marvel’s Guardians Of The Galaxy – PS4

Een ander toffe game voor op de Playstation 4 is de Guardians of The Galaxy. De game is gebaseerd op de Marvel film en gaat over de personage Star-Lord, ook wel bekend als Peter Quill. Ga als Star-Lord op avontuur samen met je Guardians groep en laat het universum zien wat je waard bent.

Guardians of the galaxy

6. Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba, The Hinokami Chronicles – PS5

Help Tanjiro zijn demon zusje terug te veranderen naar een mens en volg hem in het verhaal van de anime ‘Demon Slayer’. Ga de strijd aan met krachtige demon karakters uit het verhaal en leid jezelf op tot een echte Demon Slayer.

Demon Slayer game

7. The Last Kids on Earth and the Staff of Doom – Nintendo Switch

Nu is het de beurt aan The Last Kids on Earth and the Staff of Doom voor de Nintendo Switch. Neem het samen met je vrienden op tegen Malondre, koning van de slijmmonsters, en ga op zoek naar de missende stukken van de krachtige Staff of Doom.

Bol.com Black Friday

8. Just Dance 2022 – Xbox Series & Xbox One

Roep je vrienden en familie bij elkaar voor de ultieme dancebattle met de Just Dance 2022 editie. Zet je volume op zijn hoogst en geniet van talloze nummers om op te dansen.

Just Dance 2022

9. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales – PS5

Ga samen met Miles Morales op avontuur en treed in de voetsporen van Peter Parker op in deze toffe Spider-Man game. Neem het Spiderpak over en red New York van een oorlog om macht.

Spider-man PS5

10. Call of Duty: Black Ops Cold War – PS5

We sluiten onze favoriete games uit de Black Friday sale af met de Call of Duty: Black Ops Cold War. Met de game sta jij oog in oog met historische figuren en zombies tijdens de Koude Oorlog uit de jaren 80.

Bol.com Black Friday

Tot zo ver onze favoriete games uit de Black Friday sale van Bol.com. Uiteraard vind je bij het online warenhuis nog een hele hoop andere toffe games voor een laag prijsje. Wil je liever zelf door alle spellen scrollen? Klik dan op de knop hieronder!